CHATA ČMEJROVKA - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Čmejrovka je tradiční horská chata v Jizerských horách, Janově nad Nisou.

Chata Čmejrovka Vás po příjezdu jistě mile překvapí vlastní zabezpečené parkoviště přímo u chaty.

Ubytovat se v naší chalupě můžete v některém ze šesti standardně vybavených pokojů.

Celková kapacita chaty je 18 až 22 osob na šesti pokojích.

Připojení k internetu zdarma.

V chatě je uzamykatelná lyžárna / úschovna kol.

Ve volných chvílích si můžete zahrát stolní fotbal nebo šipky.

Své ratolesti si můžete odložit na dětské hřiště na zahradě.

Ani vysoko v Jizerských horách Vám neuniknou zprávy či oblíbené pořady v televizi.

Příjemné chvíle u oblíbeného drinku s přáteli si jistě vychutnáte na naší zastřešené terase, která se tyčí nad údolím a odkud můžete pozorovat nezapomenutelná panoramata Jizerek.

CHATA ČMEJROVKA ubytování v chatě

Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, což rozhodně na chatách v Jizerských horách nebývá pravidlem.

Gastronomie

V rámci polopenze
se snažíme připravit Vám co nejpestřejší jídelníček pro Váš spokojený pobyt v Jirerkách.

Snídaně je formou švédských stolů (pečivo, sýr, uzeniny, něco sladkého, čaj, káva, juice, jogurt... co hrdlo ráčí)

Teplou večeři pro vás máme přichystanou v 18:00 (kdy se zpravidla vracíte z hor) a věřte nám, že si opravdu pochutnáte (řízky, pečené kuře, hovězí na houbách...). Rádi také vyhovíme Vašim přáním a uvaříme Vám téměř vše, na co budete mít chuť.

Večerní kuchyně
se Vám snaží zpříjemnit posezení s přáteli, a proto Vám nabízíme bohatý sortiment různých pikantních dobrot (smažený sýr, klobásky, topinky, utopence, tlačenku, hranolky, palačinky atd.)

Na uhašení žízně (či chutě)

máme po celý den připraveno vychlazené točené pivečko. Z kvalitních lihovin vám rádi připravíme oblíbené míchané drinky (ocení zvláště dámy) nebo vám je nalijeme přímo "na led". Oblíbený FERNET u nás pořídíte za pouhých 20, - Kč. Z ostatních oblíbených značek jmenujme alepoň Tequilu, Becherovku, Whiskey atd. Prostě "palivo" pro Vaši noční jizdu je připraveno.

Okolí chaty a Janov nad Nisou

Léto na horách je většinou ve znamení odpočinku, relaxace a turistiky. Jizerské hory přinášejí svým návštěvníkům ohromné množství možností jak aktivně strávit svůj volný čas.

Jizerské hory jsou přímo ideálním místem pro pěší turistiku po okolních kopcích. Velice zajímavou trasou je například okruh po místních rozhlednách, kterých jen v přilehlém okolí stojí 5. Cyklisté, kteří si s sebou přivezou svá kola (máme zabezpečenou kolárnu) si na našich horách opravdu přijdou na své. Dokonalé trasy pro profi i pro rekreační kolaře doslova protkávají celé pohoří. Kdo někdy zažil úžasnou dovolenou na kole v Jizerských horách mi jistě dá zapravdu, že místní podmínky pro cyklistiku jsou zde opravdu špičkové. Tenisté, basketbalisté, volejbalisté a vůbec příznivci míčových her si u nás jistě také přijdou na své. Nedaleko naší chaty je otevřena sokolovna, kde najdete vše, co hledáte, v Bedřichově jsou otevřeny tenisové kurty. Večerní zábavu vám jistě zpestří možnost zahrát si bowling v blízkém moderním bowling centru. V letním období je možnost osvěžit se v našem bazénu. Pravidelně pořádáme s našimi hosty posezení u ohně při přípravě zahradní grill party... . No a pokud Vám to na horách nestačí, stále je zde ještě možnost dojet za 10 minut do Jablonce nad Nisou či za 15 minut do Liberce. Někdo si rád projde muzea, jiný navštíví jeden z největších vodních světů ve střední Evropě či některou z vyhlášených diskoték.

Zimní pohybové aktivity

Zimní pobyt s sebou vždy přináší bohaté sportovní vyžití. Jizerské hory jsou pro to ideálním místem.

Jen 1 km od naší chaty leží lyžařské středisko Bedřichov, které je dobře známé pro všechny lyžaře a snowboardisty. Na dobře upravených sjezdovkách si zalyžuje začátečník i pokročilý. Hlavní sjezdovka je uměle zasněžována. Mapa a informace zde. Během cca 10 minut se můžete svým autem dostat k dalším dvěma střediskům, které patří stejné společnosti jako středisko Bedřichov. Jedná se o Severák a areál na Špičáku. Zatímco Severák je vhodný spíše pro průměrné lyžaře, na Špičáku si můžou pořádně zařádit ti vyspělejší. Mapa a informace a zde. Pokud Vám však ani toto nastačí, tak můžete za půl hodiny dojet do Harrachova nebo do Rokytnice a tam si jistě vybere i ten nejnáročnější. Kromě sjezdového lyžování, nabízí místí hory také jeden z nejkvalitnějších areálů pro běžkaře (Jizerská magistrála). Trasy různé obtížnosti jsou skvěle upraveny a velice bezpečné i pro nesportovce. Pro ty sportovnější typy je zde jedna velice lákavá možnost. Totiž změřit své síly na tratích kde se jezdí slavný závod Jizerská 50. Informace pro běžkaře zde. Přímo za naší chatou je prudší stráň do údolí, kde se mohou děti učit lyžovat a vyřádit se na naší "proslavené" sáňkařsko bobové trati. Nutno připomenout, že kouzlu divoké jízdy na saních či na čemkoliv co jede, mnohdy podlehnou i dospělí (nejčastěji po posezení nad lahvinkou něčeho dobrého po večeři). ...

Rezervovat ubytování v CHATA ČMEJROVKA - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah