HOTEL PREMIER - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Premier se nachází v samém srdci Jizerských hor v Bedřichově nedaleko měst Jablonec nad Nisou a Liberec (8km) 100 metrů od rozhledny Královka. Ze stylové restaurace si můžete vychutnat jedinečný výhled na město Jablonec nad Nisou, Český ráj, Krkonoše a Ještěd. V zimním období vás jistě potěší posezení u krbu a dobré knížky z naší malé knihovny. Velikou výhodou je i vybavení pro firemní akce. Hotel nabízí 16 pokojů o kapacitě 38 lůžek.

Všechny pokoje jsou pro Váš naprostý komfort dostatečně prostorné a stylově zařízené. Část našich pokojů je situována na jižní stranu, odkud je nádherný výhled na město Jablonec nad Nisou a jeho okolí. Za dobré viditelnosti budete mít možnost dohlédnout až do Českého Ráje a na Trosky. Další část pokojů je situována na stranu severní odkud je výhled na hřebeny Jizerských hor.

Hotel nabízí weelness jehož součástí jsou masáže, sauna a vířivá vana. Můžeme také zajistit půjčení lyží, kol, projížďku v kočáře či na koni.

Naším cílem je poskytnout vám naprostý komfort a profesionální služby ve všech úsecích hotelu jde nám především o váš klid a odpočinek a i z tohoto důvodu v hotelu ubytováváme děti starší 10ti let.

Těšíme se na vaší návštěvu!

HOTEL PREMIER ubytování v hotelu

Hotel Premier má k dispozici 16 pokojů a to od jednolůžkových až po čtyřlůžkové. Část našich pokojů je situována na jižní stranu, odkud je nádherný výhled na město Jablonec nad Nisou a jeho okolí. Další část pokojů je situována na stranu severní odkud je výhled na hřebeny Jizerských hor. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Vybavení pokojů: vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, wi fi připojení (zdarma)

Většina našich pokojů je dále vybavena psacím stolem s korespondenčními potřebami.

Jako doplňkovou službu jsme schopni za poplatek zajistit koš s ovocem na pokoj, láhev sektu na pokoj, snídani na pokoj.

Ubytováváme děti až od 10-ti let a výše

Gastronomie

Restaurace Vám nabídne kromě skvělého jídla připravovaného z čerstvých surovin v závislosti na roční době i lahodná tuzemská i zahraniční vína s jejihž výběrem Vám rádi poradíme. Příjemnou atmosféru naší restaurace podpoří nejen krb, u kterého se za chladných měsíců jistě zahřejete, ale i nádherný výhled širokého okolí, kdy za dobré viditelnosti dohlédnete až do Českého Ráje. Pokud plánujete zavítat do naší restaurace a užít si skvělý gastronomický i stylový zážitek, srdečně se na Vás těšíme!

SVATBY, ŠKOLENÍ A FIREMNÍ AKCE: Naše restaurace je rozdělena na dvě části, z nichž jedna je vybavena barem a druhá krbem, tanečním parketem a zázemím pro konference a školení. Neváhejte nás proto kontaktovat v případě zájmu o svatbu, skolení či konferenci. Velice rádi přizpůsobíme tento prostor Vašim požadavkům.

Okolí hotelu a Janov nad Nisou

Hotel má taktickou pozici jak pro lyžaře, tak i pro cyklisty. Běžecké tratě Jizerské magistrály jsou vedeny přímo od hotelu. Možnost sjezdového lyžování nabízí Lyžařský areál Bedřichov Malinovka vzdálený 1km, lyžařský areál Severák v Hraběticích vzdálený 2 km, Tanvald Špičák (cca 9 km). V dosahu 1 km jsou tenisové kurty a koupaliště. Hotel je schopný zajistit projížďku na koních či v kočáře.

Velice rádi Vám během Vašeho pobytu poradíme s naplánování relaxačního programu, trasy výletu nebo doporučíme kulturní událost, která by Vás mohla zajímat. Na recepci Vám poskytneme veškeré informace ohledně sportovního i odpočinkového využití volného času. Samozřejmě Vám v případě zájmu rádi sjednáme dopravu do nedalekého Liberce či Jablonce, zajistíme vyjížďku na koních, sjednáme zapůjčení lyží, kol a dalšího sportovního náčinní. Na recepci Vám můžeme poskytnout mapu blízkého okolí, nebo si zde můžete zakoupit mapu jizerských hor.

Rezervovat ubytování v HOTEL PREMIER - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah