PENZION U ZVONU - Janov nad Nisou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Penzion U Zvonu nabízí rekreační ubytování v Jizerských horách v Janově nad Nisou.

Celková kapacita chalupy je 30 lůžek rozdělených do 7 apartmánů. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení, apartmán Komfort má navíc kuchyňský kout. Cena pronájmu se odvíjí od počtu a typu rezervovaných apartmánů za noc, nikoli od počtu osob. Typy apartmánů jsou: Standardní, Velký a Komfort.   Apartmán Komfort se od ostatních liší mimo jiné tím, že se v něm nachází kuchyňský kout. Cena zahrnuje lůžkoviny, úklid pokojů a spotřeba energií a vody. Spolu s těmito službami budete mít navíc k dispozici palivové dřevo do ohniště, které je u venkovního posezení. Ceny nezahrnují rekreační poplatky. Parkování na pozemku penzionu je celoročně zdarma.   Lyže či kola si můžete uložit v naší úschovně.   Společenská místnost potěší různými hrami, stolním fotbalem a šipkami. Dále zde máme dětský koutek a televizi. Pro děti se na pozemku nachází mimo jiné houpačka, skluzavka a pískoviště.

Gastronomie

​Penzion nevlastní restauraci, a ani žádné jiné stravování nenabízí. Ubytovaní mají k dispozici společnou kuchyni a prostornou jídelnu s barem. Ve vybavení společné kuchyně naleznete 2 sporáky, 3 chladničky s mrazákem, 3 rychlovarné konvice, 2 mikrovlnné trouby a veškeré potřebné nádobí. Jídelna s barem pak poskytne dále chladničku na nápoje, výčepní zařízení a sklo na nápoje. Celkem je v jídelně 34 míst k sezení.

Okolí chalupy a Janov nad Nisou

Penzion U Zvonu se nachází v krásné přírodě Jizerských hor. Tato skvělá lokalita nabízí spoustu letních a zimních možností. Není zde nouze o cyklostezky, turistické trasy, lyžařské areály či houbaření.

Rezervovat ubytování v PENZION U ZVONU - Janov nad Nisou

Nejbližší ubytování v Janově nad Nisou a okolí

Ubytování Janov nad Nisou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah