APARTMÁNY POD SMRČINOU - Nová Pec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Pod Smrčinou - Ubytování Šumava Lipno se nachází v CHKO Šumava v malé klidné obci Láz asi 2 km jižně od Nové Pece. Tato ideální poloha poskytuje spoustu možností pro letní i zimní dovolenou, kterou zde příjemně stráví jak senioři, rodiny s dětmi tak i větší skupiny rekreantů s možností pronájmu celého domu s celkovou kapacitou až 28 lůžek. Hosté mohou také využít prostorů kolem ubytování nejen k zaparkování svého miláčka, ale hlavně k příjemnému posezení u kamenného zahradního krbu s udírnou při grilování. Pro nenáročné je možno opékat buřty na malém ohništi vedle krbu. Cyklisté jsou u nás vítáni, jízdní kola je možno uložit také v zahradní chatce hned vedle krbu.

APARTMÁNY POD SMRČINOU ubytování v apartmánu

Apartmánový dům byl kompletně zrekonstruovaný a je moderně zařízen. Vytápění je zde řešeno krbem na tuhé palivo s rozvody teplého vzduchu do pokojů a chodby. Ostatní prostory ubytování jsou vytápěny klimatizacemi. Ve velkém apartmánu je navíc stylová kachlová pec, která je ozdobou našeho největšího a nejluxusnějšího apartmánu. ​V přízemí se nachází vstupní hala s úložnými uzamykatelnými skříněmi na lyžařská vybavení, botník a pro odreagování stolní fotbálek a také šipky. Odtud se vchází do apartmánu 5 a po schodech se dostanete do ostatních apartmánů kromě Velkého, který má vlastní vstup ze zadní strany domu s vlastní terasou a verandou. Velký apartmán a apartmán 5 je propojen dveřmi a tím můžete využít možnosti společného ubytování.

Okolí apartmánu a Nová Pec

​Kolem penzionu vedou upravované běžecké tratě. V případě nedostatku sněhu můžete navštívit nedaleký běžkařský park Shöneben, který se nachází na náhorní plošině ve výšce okolo 1000 m. n. m. , těsně za hraničním přechodem u obce Zadní Zvonková. Tam naleznete 70 km upravených stop pro běžkování, včetně tras upravených pro zájemce o bruslení na běžkách. Místní mikroklima zaručuje dostatek sněhu velmi často i v obdobích, kdy jinde na Šumavě je sněhu nedostatek. Další možností je navštívit lyžařské středisko Hochficht (13 sjezdovek na rakouské straně hory Smrčina) je vzdáleno cca 25 km.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY POD SMRČINOU - Nová Pec

Nejbližší ubytování v Nové Peci a okolí

Ubytování Nová Pec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah