WELLNESS HOTEL MARLIN - Nová Pec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness Hotel Marlin nabízízí ubytování v upravených a moderně zařízených pokojích. Jedná se o dvoupatrový hotel se samostatným vchodem, kde na každém patře se nachází 6 pokojů o celkové kapacitě 37 lůžek.

Wellness Hotel Marlin je dvoupatrový hotel se samostatným vchodem. Na každém patře se nachází 6 pokojů o celkové kapacitě 37 lůžek. Pokoje jsou 1, 2, 3 a 4 - lůžkové. Součástí hotelu je fitnes, infra sauna, masážní křeslo a whirlpool. Hotel má vlastní nekuřáckou restauraci, která je v provozu po celý rok. Vedle restaurace je v letním období k dispozici venkovní posezení a pro ubytované hosty možnost grilování. U hotelu je samostatné parkoviště a uzamykatelný prostor pro úschovu kol nebo lyží. K dispozici je v hotelu také dětský koutek a biliárd. Během teplých měsíců je plně funkční dětské hřiště s pískovištěm, . houpačkami, prolézačkami a trampolínou.

WELLNESS HOTEL MARLIN ubytování v hotelu

Všechny pokoje v hotelu jsou nekuřácké. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem. V pokojích jsou umístněny televize se satelitním napojením, trezory pro úschovu cených osobních věcí a minibary. Součástí každého pokoje je parcovní stůl se židlemi. V celém hotelu i restauraci je možnost wi-fi připojení. Součástí hotelu je fitnes, infra sauna, masážní křeslo a whirlpool. Hotel má vlastní nekuřáckou restauraci, která je v provozu po celý rok. Vedle restaurace je v letním období k dispozici venkovní posezení a pro ubytované hosty možnost grilování. U hotelu je samostatné parkoviště a uzamykatelný prostor pro úschovu kol nebo lyží. K dispozici je v hotelu také dětský koutek a biliárd. Během teplých měsíců je plně funkční dětské hřiště s pískovištěm, . houpačkami, prolézačkami a trampolínou.

Recepce

Recepce je otevřena od 7,00 do 21,00 hodin, ve zbylých hodinách, je recepce po telefonu. Dostupnost recepční osoby 2 minuty.

Gastronomie

Rybí speciality z čerstvých ryb. Zvěřinové pokrmy. Česká kuchyně.

Celoroční provoz, od 10,00 do 21,00 hodin.

Ocenění: "Czech gastronomy awards- restaurace roku 2012 pro jihočeský kraj"

Okolí hotelu a Nová Pec

Hotel se nachází v obci Nová Pec, která leží na úpatí Lipna. Vstup na pláž je cca 5 minut chůze od hotelu. Hotel leží v těsném sousedství Šumavského národního parku a je zde velká možnost sportovního vyžití jak v letním, tak i v zimním období. Obcí prochází velké množství turistických tras a cyklostezek. Velmi oblíbená je in-line stezka z Nové Pece do Stožce, která je od hotelu vzdálená 200 metrů V okolí hotelu se nachází Plešné jezero, Medvědí potok, Kamenné moře a další přírodní zajímavosti. V zimních měsících je možnost využití velkého množství běžeckých stop, které jsou napojeny, stejně jako cyklostezky, na trasy v sousedním rakousku. Velmi dobrá dostupnost je na lyžařské areály v Schonebenu (běžecké lyžování - 45 km stop) a Hochficht (sjezdové lyžování - 8 vleků a lanovek, 64 km sjezdovek). Hotel je vzdálen necelých 40 km od Českého Krumlova.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL MARLIN - Nová Pec

Nejbližší ubytování v Nové Peci a okolí

Ubytování Nová Pec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah