APARTMÁNY U JEZERA - Nová Pec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Dům U Jezera je situován v jihočeské obci Nová Pec, která je oblíbenou rekreační oblastí. Nachází se v CHKO Šumava a na horním konci Lipenské přehrady, která je největší přehradní nádrží v ČR.
Během celého roku Vás rádi ubytujeme v našich nových apartmánech s maximální kapacitou pro 4 osoby. Komfortně se vyspíte na dvou manželských postelích. Prostorná obývací místnost disponuje televizí a vstupem na balkon, kde si dokonale vychutnáte ranní kávičku. Kuchyň je plnohodnotně vybavena vším, co potřebujete pro přípravu oblíbených jídel. Obsahuje keramickou varnou desku, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, ledničku, kávovar a nechybí zde jídelní posezení. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, toaletou, ručníky, pračkou a sušákem na prádlo.

APARTMÁNY U JEZERA ubytování v apartmánu

Během celého roku Vás rádi ubytujeme v našich nových apartmánech s maximální kapacitou pro 4 osoby. Komfortně se vyspíte na dvou manželských postelích. Prostorná obývací místnost disponuje televizí a vstupem na balkon, kde si dokonale vychutnáte ranní kávičku. Kuchyň je plnohodnotně vybavena vším, co potřebujete pro přípravu oblíbených jídel. Obsahuje keramickou varnou desku, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici, ledničku, kávovar a nechybí zde jídelní posezení. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem, toaletou, ručníky, pračkou a sušákem na prádlo.

Okolí apartmánu a Nová Pec

Dům U Jezera je situován v jihočeské obci Nová Pec, která je oblíbenou rekreační oblastí. Nachází se v CHKO Šumava a na horním konci Lipenské přehrady, která je největší přehradní nádrží v ČR.
Nová Pec je ideálním místním pro strávení Vašich zasloužených chvil volna. Nejen, že budete nadšeni z okolní přírody, čeká tu na Vás mnoho zajímavých míst, které stojí za to navštívit. Pěkným zážitkem bude výlet na Schwarzenberský plavební kanál, Třístoličník nebo Medvědí stezka. Malebné výhledy se Vám naskytnou z rozhledny Soumarské rašeliniště nebo z rozhledny Libín. Vaše dětičky nezapomeňte vzít do minizoo Černá v Pošumaví a pokud jste milovníky adrenalinu, neměli byste vynechat lanové centrum Adventure Park nebo Lanový park Libín. V horkých dnech se zchladíte na koupališti Hulák. V zimě si zasportujete v několika blízkých lyžařských střediscích, jako je například Ski areál České Žleby, SKI Libín, Skipark Frymburk, Skiareál Strážný a Kubova Huť.

Dům U Jezera je skvělou volbou, pokud hledáte klidné a komfortní místo pro strávení Vaší dovolené v kterémkoliv ročním období. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U JEZERA - Nová Pec

Nejbližší ubytování v Nové Peci a okolí

Ubytování Nová Pec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah