NOVA LAKE RESORT - Nová Pec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Nova Lake Resort  nabízí komfortní ubytování v obci Nová Pec.

Nova Lake Resort se nachází v trojúhelníku mezi hranicemi s Rakouskem a Německem. Ubytování v apartmánech je je vhodné  zejména pro rodiny s  dětmi. Všechny apartmány jsou moderně zařízené, včetně kompletně vybavené kuchyně. Některé mají vlastní balkon / terasu nebo krb. Ke každému apartmánu náleží sklep pro lyže, ve sklepě jsou připraveny úložné prostory pro kola. Parkování pžímo před jednotlivými budovami. Wifi připojení k internetu samozřejmostí.  

NOVA LAKE RESORT ubytování v rekreačním zařízení

K ubytování jsou připraveny apartmány pro 2 - 4 osob -  s  obývacím pokojem s  krbem a kuchyňským koutem, s  jednou ložnicí, s terasou. Dále mezonetové apartmány pro 4-6 osob – s  kuchyní a obývacím pokojem dole, a s  jednou či dvěma ložnicemi v patře.  

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. V plně vybavené kuchyni si můžete připravit jakékoli jídlo. Restaurace je vzdálená asi 1 km.

Okolí rekreačního zařízení a Nová Pec

Můžete se vydat na Plešné jezero, mnohými považované za nejkrásnější jezero u nás, k  němuž vede cesta nerušenou přírodou, okolo Schwarzenberského plavebního kanálu. Můžete se projet lodí po Lipenském jezeře či loďkou po Vltavě, nebo se vypravit na Vítkův kámen – nejvýše položenou zříceninu hradu v  ČR. V  zimě si můžete skvěle zalyžovat v  rakouské lyžařské oblasti Hochficht (20 km od Nové Pece) či se vydat na běžky do rakouského Schöneben (12 km od Nové Pece). SKI bus staví nedaleko od resortu.

Rezervovat ubytování v NOVA LAKE RESORT - Nová Pec

Nejbližší ubytování v Nové Peci a okolí

Ubytování Nová Pec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah