CHALUPA U JEZERNÍHO POTOKA - Nová Pec

Více o chalupě

Popis ubytování

​Chalupa u Jezerního potoka nabízí ubytování se saunou.

​Chalupa je určena pro 8 osob. Jsou zde 3 dvoulůžkové ložnice a v každé je navíc jedna matrace, která může sloužit jako přistýlka. Dále jsou ve společenské místnosti dvě rozkládací postele.   Ložnice z masivního dřeva, kompletně zařízená kuchyň s rozkládacím stolem až pro 10 lidí, koupelna s vanou, sprchovou zástěnou, dvojumyvadlem a záchodem, TV + satelit, krbová kamna.   SAUNA - na chalupě je k dispozici infrasauna pro tři osoby z masivního kanadského borového dřeva. Sauna má jednoduché ovládání, světlo a radio s CD přehrávačem. Pro ochlazení vybízí potok z Plešného jezera, který má ideální teplotu. Samozřejmě je možné využít pro ochlazení sprchu nebo vanu. Venku je gril s kamenem, ohniště, grilovací nářadí, sekera, zahradní nábytek.
Internet: V případě platby plné ceny pronájmu mají ubytovaní hosté Wifi internet k dispozici zdarma. V jiných případech (akční ceny a last minute ceny) je internet zpoplatněn - 300Kč na celou délku pobytu. Zdarma mají hosté k dispozici pramici na Lipno vhodnou i pro rybaření, in line brusle, horské kolo, keramickou pec, volejbalové i fotbalové míče, společenské hry, atd. .
Za poplatek lze využít saunu, pronajmout kajutovou plachtenici, projížďky na koních, snowboardy a školu snowboardingu, malou vinotéku. .

CHALUPA U JEZERNÍHO POTOKA ubytování v chalupě

V chalupě jsou tři dvojlůžkové pokoje s přistýlkou. V jedné ložnici je pec na výrobu keramiky a pracovní stůl. V každém pokoji jsou noční stolky, masivní dvojpostel, komoda, skříň, židle a stůl, zrcadlo. Kuchyň je kompletně zařízena - k dispozici je zde myčka, vestavěná trouba, lednička s mrazákem, sklokeramická deska, digestoř, varná konvice, mikrovlnná trouba, hrnce, příbory, talíře a další vybavení pro vaření. Dále rozkládací kuchyňský stůl až pro 10 lidí. Společenská místnost je útulně zařízena, krbová kamna dodávají tu správnou chalupářskou atmosféru, ideální místo pro příjemně strávený večer. V místnosti je křeslo, kožená pohovka, která lze rozložit na dvojlůžko a masivní stůl s mramorovou deskou, TV se satelitem, reciever a repro Tannoy. Dále jsou k dispozici dvě rozkládací postele, kde se pohodlně vyspí 2 osoby. Velká předsíň slouží k uschově kol, snowboardů, lyží a také pro přezouvání bot.

Rezervovat ubytování v CHALUPA U JEZERNÍHO POTOKA - Nová Pec

Nejbližší ubytování v Nové Peci a okolí

Ubytování Nová Pec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah