STATEK U MEDVĚDA - Nová Pec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Statek U Medvěda se nachází v samém srdci Šumavy, za zády se mu rozpíná Šumavský národní park, zepředu hledí na majestátní Lipenskou přehradu. Toto výjimečné umístění nabízí řadu možností na celoroční vyžití. Mezi nejvyhledávanější turistické cíle v okolí patří Medvědí stezka, Schwarzenberský plavební kanál nebo Plešné jezero. V zimě lákají sportovce rozlehlé běžkařské tratě, skiareál Hochficht s 21 kilometry sjezdovek či známá Lipenská magistrála pro bruslaře. Léto je pak ve znamení in-line bruslí, cyklistických výletů či koupání v Lipně. Každý si zde najde to své!

​​Statek U Medvěda se nachází v samém srdci Šumavy, za zády se mu rozpíná Šumavský národní park, zepředu hledí na majestátní Lipenskou přehradu. Toto výjimečné umístění nabízí řadu možností na celoroční vyžití. Mezi nejvyhledávanější turistické cíle v okolí patří Medvědí stezka, Schwarzenberský plavební kanál nebo Plešné jezero. V zimě lákají sportovce rozlehlé běžkařské tratě, skiareál Hochficht s 21 kilometry sjezdovek či známá Lipenská magistrála pro bruslaře. Léto je pak ve znamení in-line bruslí, cyklistických výletů či koupání v Lipně.
Ačkoliv je statek zrekonstruován do původního šumavského stylu, celá budova je zároveň velmi inteligentní. Pro vstup do budovy a apartmánů slouží čipy, případně vstupní kódy, v případě potřeby (například ztráty čipu) je možnost apartmán oteřít na dálku prostřednictvím telefonu. Na stejném principu fungují také střešní okna v apartmánech 3, 4 a 5. K otevírání oken hosté používají dálkové ovládání a v případě potřeby – například deště – se samy automaticky zavřou i pokud je apartmán momentálně prázdný.
Ve společných prostorách je všem hostům k dispozici prádelna vybavená pračkou a sušičkou značky Miele, žehličkou a přenosnými sušáky. V přízemí je umístěna lyžárna a úklidová místnost. Všem hostům je k dispizici také naše knihovna s různými typy titulů a spostou společenských her.

STATEK U MEDVĚDA ubytování v pensionu

​Každý apartmán je vybaven televizorem, kvalitním WiFi připojením a plně vybavenou kuchyní. Součástí kuchyně je vždy lednička, myčka, sklokeramická varná deska, varná konvice, mikrovlnná trouba a nádobí. V apartmánech č. 1, 2 a 3 je navíc pečící trouba. Součástí ceny jsou také kapsle do myčky, jar, houbičky na nádobí, utěrky a pytle do košů. V případě zájmu je k zapůjčení kávovar Nespresso s kapslemi.
Ve všech ložnicích jsou kvalitní matrace české výroby. Každý pokoj v apartmánu má jiný typ matrací (pružinové, pěnové, latexové) tak, aby si každý mohl vybrat to, co mu nejlépe vyhovuje. Samozřejmostí je ložní prádlo a osušky pro každého hosta.
Každý apartmán má vlastní koupelnu a toaletu. Koupelny jsou vybaveny velice kvalitní sanitární keramikou Villeroy & Boch.

Gastronomie

Stravování si hosté zařizují vlastní, každý apartmán má plně vybavenou kuchyň. V okolí statku jsou jak restaurace, tak obchody s potravinami.

Okolí pensionu a Nová Pec

​V těsné blízkosti statku začíná in-line stezka Nová Pec – Černý Kříž – Stožec. Po domluvě rádi hostům zapůjčíme inline brusle či zařídíme zapůjčení cyklistických kol. V létě nabízíme také možnost zapůjčení paddleboardů.
Pro zimní nadšence rádi zařídíme skipasy do nedalekého lyžařského areálu Hochficht. Máme možnost rovněž zapůjčit snowboardy.

Rezervovat ubytování v STATEK U MEDVĚDA - Nová Pec

Nejbližší ubytování v Nové Peci a okolí

Ubytování Nová Pec


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah