APARTMÁNY TUNKA - Malá Skála

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nabízíme ubytování v Českém ráji, ve třech domech apartmánového typu, bez přítomnosti majitele, pro 2 – 6 osob v jednom apartmánu, umístěné v klidné části obce Malá Skála, turistický region Český ráj. Ubytování Malá Skála tvoří nový Dům se dvěma apartmány I uvedený do provozu v roce 2012 (kapacita 12 lůžek), Dům se dvěma apartmány II (kapacita 10 lůžek) a Domek (kapacita 6 lůžek). Objekty jsou od sebe vzdáleny cca 100 m a jsou určeny k celoroční rekreaci s možností parkování přímo u domu, s posezením na zahradě a grilováním. Úschova kol zajištěna.

APARTMÁNY TUNKA ubytování v apartmánu

​Dům se dvěma apartmány I. "P" a  "S", nabízí pokoje s výhledem na Pantheon a Suché skály, pro 2×6 osob. 2× obytná místnost, 6× ložnice, 2× koupelna s WC, 2× WC. Velká zahrada. Domek se nachází v blízkosti domu majitele, kapacita 6 lůžek. Obytná místnost s kuchyňským koutem, možnost spaní pro dvě osoby, koupelna s WC, v patře ložnice 4 lůžka.
Dům se dvěma apartmány II. "A" a "B" je možné využít i jako jeden objekt – chalupa – pro 2×5 osob. 2× obytná místnost s kuchyňským koutem, 4× ložnice, 2× koupelna s WC, 2× WC.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY TUNKA - Malá Skála

Nejbližší ubytování v Malé Skále a okolí

Ubytování Malá Skála

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah