APARTMÁN LÍŠNÝ - Koberovy

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán Líšný  se nachází v klidné zástavbě na břehu řeky Jizery v blízkosti cyklostezky.

​Apartmán Líšný nabízí klidné celoroční ubytování s možností sportovního vyžití všeho druhu. Ubytování je poskytováno v samostatném apartmánu s kapacitou až 6 osob. K dispozici wifi připojení k internetu. Lyže či kola lze uschovat v chodbě před apartmánem. Parkování na samostatném pozemku pro 2 auta.

APARTMÁN LÍŠNÝ ubytování v apartmánu

Apartmán má celkovou kapacitu 6 lůžek a skládá se ze 3 ložnic, v každé po dvou lůžkách. Kuchyň, která je centrálním bodem celého apartmánu, je plně vybavená (lednice, mikrovlnná trouba, varná deska, rychlovarná konvice, nádobí). V koupelně najdete sprchový kout, WC, ručníky a fén.  

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla.   Možnost samostatného vaření a přípravy jídel v kuchyňce v apartmánu. Nejbližší obchod je v Malé Skále 1 km, větší potravinové obchody pak Lidl, Penny v Železném Brodě cca 4 km. Restaurace jako Boučkův statek, restaurace Pod Pantheonem, Pizzeria Pietro Tomasso, pivovar Malá Skála... vše 1 km.

Okolí apartmánu a Koberovy

​V okolí je krásná příroda Českého Ráje plná skal i lesů, cyklostezek i pěších cest. Je zde spousta pamětihodností, kulturního i sportovního vyžití. Např. 1 km vzdálený hrad Vranov (Pantheon), 4 km zřícenina hradu Frydštejn, 20 km Hrubá Skála, 11 km Turnov, 16 km Kozákov, 20 km Drábské světničky, 10 km Klokočí.   Pro zimní období apartmán nabízí klidné a pohodové ubytování, možnost úschovy lyží a v dosahu několik vleků jako např. lyžařský vlek Líšný, Zásada 12 km, Držkov 14 km, Bedřichov 24 km, Ještěd 40 km.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN LÍŠNÝ - Koberovy

Nejbližší ubytování v Koberovech a okolí

Ubytování Koberovy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah