PENZION NECO - Malá Skála

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Neco se nachází v centru obce Malá Skála, v malebném údolí řeky Jizery a nabízí ubytování v útulně zařízených apartmánech s vlastní kuchyňkou a příslušenstvím, ale také levné ubytování v turistických pokojích.

Penzion nabízí dva typy ubytování. V prvním patře je celkem 6 apartmánů různých velikostí (3 – 9 lůžek) s celkovou kapacitou 32 lůžek. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, satelitní TV a pokrytí signálem WI-FI. Tři z apartmánů mají navíc balkon nebo terasu.

Hostům je k dispozici jídelna s možností celodenního stravování, bar, venkovní posezení s dětským hřištěm a klubovna (stolní tenis, horolezecká stěna).

V penzionu je půjčovna kvalitních horských kol, zajišťujeme outdoorové aktivity pro školy.

PENZION NECO ubytování v pensionu

V prvním patře je 6 apartmánů různých velikostí, s celkovou kapacitou 32 lůžek. K vybavení každého apartmánu patří kuchyňka, televize, sociální zařízení. 4 apartmány mají obývací pokoj a ložnici, ostatní jsou jednopokojová studia.

V přízemí najdete 3 – 8 lůžkové turistické pokoje s celkovou kapacitou 42 lůžek. Pokoje jsou vybaveny novým nábytkem, jednoduše a účelně zařízeny, mají společné sprchy a WC. K dispozici pro hosty této části penzionu je malá vybavená kuchyňka (nádobí, vařiče, lednice) a posezení. V jídelně je satelitní TV.

Recepce

Penzion nemá recepci. Před příjezdem prosíme kontaktovat telefonicky obsluhu penzionu, popř. sdělit přibližný čas příjezdu e-mailem nejpozději den před termínem pobytu.

Gastronomie

V ceně ubytování je zahrnuta bufetová snídaně, polopenze nebo plná penze je možná po dohodě pro skupiny od 10 osob.

Okolí pensionu a Malá Skála

Malá Skála leží v malebném údolí řeky Jizery, v pomyslném středu Českého Ráje, obklopena skalními městy. Je vhodným místem pro dovolenou rodin s dětmi, školní výlet, soustředění sportovního klubu ale i romantický víkend nebo firemní akce.

Rezervovat ubytování v PENZION NECO - Malá Skála

Nejbližší ubytování v Malé Skále a okolí

Ubytování Malá Skála

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah