VODÁCKA UBYTOVNA U TLUSŤOCHA - Koberovy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o ubytovně

Popis ubytování

Vodácka Ubytovna U Tlusťocha nabízí svým hostům ubytování v Malé Skále. U naší ubytovně se nachází celkem 30 lůžek, které jsou pokryty WIFI sítí, kterou můžou všichni naši hosté bezplatně používat. Pokoje jsou jednoduše zařízené a nabízí krásný výhled na celý areál Žluté plovárny, lanové centrum, řeku Jizeru a skalní masiv Vranov. Dům byl postaven ve 30. letech, na zdech se nachází ručně malované obrazy krajiny a zvířat. Některé prvky jako např. dveře či lustry se dochovaly do dnes.
Ubytovna leží přímo v areálu sportovně rekreačního centra, půjčovny lodí a koloběžek Žlutá plovárna a lanového centra SUNDISK na Malé Skále v srdci Českého ráje. K ubytovně náleží posezení na zahrádce, parkoviště, možnost využít beach či antukové hřiště v areálu Žluté plovárny. Všichni naši hosté automaticky dostávají zvýhodněnou nabídku na všechny služby nabízené SUNDISK Family. K těm patří např. zapůjčení kanoe na řece Jizeře, zapůjčení koloběžek, program v lanovém centru nebo třeba rafting na Jizeře.

VODÁCKA UBYTOVNA U TLUSŤOCHA ubytování na ubytovně

U naší ubytovně se nachází celkem 30 lůžek, které jsou pokryty WIFI sítí, kterou můžou všichni naši hosté bezplatně používat. Pokoje jsou jednoduše zařízené a nabízí krásný výhled na celý areál Žluté plovárny, lanové centrum, řeku Jizeru a skalní masiv Vranov. Dům byl postaven ve 30. letech, na zdech se nachází ručně malované obrazy krajiny a zvířat. Některé prvky jako např. dveře či lustry se dochovaly do dnes.

1. podlaží

Pokoj 1: Místnost slouží jako kuchyňka s jídelnou a také jako společenská místnost.

Pokoj 2: Průchozí/samostatný pokoj, ve kterém je celkem 5 lůžek.

Pokoj 3: Větší pokoj, který má 7 lůžek.

2. podlaží

Pokoj 4: Větší samostatný pokoj pro 6 osob.

Pokoj 5: Průchozí pokoj s 5 lůžky.

Pokoj 6: Do pokoje se vchází přes pokoj 5, nabízí lůžka pro 7 lidí.

Sociální zařízení

1. podlaží: 1× WC, 2× koupelna se sprchovým koutem.

1× WC v mezipatře.

Okolí ubytovny a Koberovy

Malá Skála leží na strategickém místě mezi dvěma turisticky zajímavými lokalitami. Na břehu pravém je pro turisty lákavá návštěva skalního hradu Vranov a vyhlídka Zahrádka, ze které je krásný výhled na údolí a řeku Jizeru. Na straně druhé na návštěvníky shlíží z vysokého kopce hřeben Suchých skal a vrch Sokol.
Plavba lodí po JizeřeMalá Skála patří v českém ráji k nejvyhledávanějším lokalitám pro plavbu na Jizeře. Nejčastěji bývá využíván úsek Malá Skála - Dolánky, (lze ale pokračovat po proudu dále do Turnova, Přepeř nebo Svijan). Tento úsek vede totiž & . 34; od jezu k jezu& . 34; a je vhodný pro úplné začátečníky. V naší půjčovně na Žluté Plovárně si můžete na svou plavbu vypůjčit kanoj, raft nebo kajak a záleží jen na Vás, kam se s nimi vypravíte.
Koloběžkou křížem krážemOblíbenou turistickou kratochvílí je jízda na koloběžce. Z Malé Skály se dá podniknout spousta výletů. Od krátkých hodinových, přes půldenní i celodenní. Naše síť půjčoven umožňuje vypůjčit si koloběžky na třech různých místech podél cyklostezky Greenway Jizera, která pro svou nenáročnost patří i k oblíbeným trasám pro koloběh.

Rezervovat ubytování v VODÁCKA UBYTOVNA U TLUSŤOCHA - Koberovy

Nejbližší ubytování v Koberovech a okolí

Ubytování Koberovy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah