HOLIDAY HOUSE MALÁ SKÁLA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Holiday House Malá Skála se nachází v centru malebné obce Malá Skála. Původně selské stavení z roku 1850 bylo postupně zrekonstruováno a uzpůsobeno pro ubytování až 22 osob ve dvou plně vybavených bytech různých velikostí, se společným vchodem. Byty spojuje centrální chodba a schodiště. Hostům je k dispozici zahrada s ohništěm, zahradní nábytek pro lenošení, krytý prostor pro venkovní stolování, nejmenší děti mohou využít malé pískoviště a hračky. Pár kroků od chalupy je obchod s potravinami, několik restaurací, cukrárna a kavárna s informačním centrem. Dům je vybaven solárními panely pro ohřev vody.

HOLIDAY HOUSE MALÁ SKÁLA ubytování v chalupě

K dispozici jsou dva apartmány - Zvonek a Kopretina. Apartmán Zvonek (90m2) pro max. 6 osob v přízemí disponuje prostornou plně vybavenou kuchyní, obývacím pokojem s velkým jídelním stolem a 2 oddělenými ložnicemi. Má přímý vstup do zahrady ze společné chodby domu a jedné z ložnic. Apartmán Kopretina (100m2) v prvním patře pro max. 10 osob má 3 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň, 2 koupelny a půdní prostor, který lze v letním období využít pro spaní dalších osob. Do apartmánu se vstupuje ze společné chodby domu.

Gastronomie

V apartmánech jsou k dispozici plně vybavené kuchyně. V okolí chalupy je možné navštívit některou z restaurací.

Okolí chalupy a Malá Skála

Kolem domu prochází značené turistické a cyklistické trasy, můžete se tu svézt na kanoi nebo raftu, navštívit lanové centrum nebo si vyzkoušet lezení na Suchých skalách.

Rezervovat ubytování v HOLIDAY HOUSE MALÁ SKÁLA

Nejbližší ubytování v Malé Skále a okolí

Ubytování Malá Skála

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah