APARTMÁN U POTOKA - Sadov

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán U Potoka se nachází v klidné části Lesova.  

Apartmán U Potoka poskytuje příjemné ubytování až pro 5 osob (z toho max. 4 dospělé) v samostatném apartmánu se dvěma ložnicemi. Venkovní posezení před dřevěnou chatkou s plynovým grilem a zázemím.   V letních měsících možno využít vyhřívaný venkovní bazén (květen - září). Pro děti je na pozemku připraveno pískoviště a trampolína, zahrát si můžete fotbal nebo stolní tenis. Parkování přímo u domu. Ubytování s pejskem za poplatek 150 Kč / noc.   Wifi připojení k internetu samozřejmostí.  

APARTMÁN U POTOKA ubytování v apartmánu

V apartmánu najdete dvě ložnice (2+2 lůžka), 1× přistýlka, dětská postýlka a jídelní židlička k zapůjčení. Plně vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, vařič, myčka) Vám poskytne vše, co k přípravě jídla budete potřebovat. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, WC a pračkou.  

Recepce

V případě nepřítomnosti klíče od apartmánu v trezoru na číselný kód.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Nejbližší restauraci najdete v Dalovicích (2,5 km). V obci je obchod s potravinami.  

Okolí apartmánu a Sadov

V okolí se lze věnovat převážně turistice a cyklistice. Ubytování se nachází v klidné oblasti, je tedy skvělým místem pro rekreaci. V místě si můžete zahrát tenis. Za návštěvu stojí nedaleké lázeňské město Karlovy Vary (10 km).  

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U POTOKA - Sadov

Nejbližší ubytování v Sadově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah