PENZION FAN - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Fan*** - kvalita za odpovídající cenu v Karlových Varech! Přijeďte a nebudete zklamáni.

Penzion Fan*** - k dispozici máme 8 dvoulůžkových, 2 jednolůžkové, 1 třílužkový pokoj a 1 rodinný pokoj (manželská postel a palanda). Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a WC. Pokoje jsou nekuřácké! Součástí každého pokoje je malá kuchyňská linka, kde si připravíte jednoduchá jídla či uvaříte chutnou kávu. V objektu WIFI - zdarma.

Pokud hledáte prostory pro uspořádání malého školení, obchodního setkání nebo večírku s přáteli, spojte váš pobyt s pronájmem salonku. Denní sazby za pronájem - viz ceník (pro hosty penzionu je pronájem salonku zdarma). Navíc vám rádi pomůžeme uzpůsobit salonek vašim potřebám - od stěhování nábytku po zajištění občerstvení atd.

Motoristé ocení uzavřené parkoviště. Náš penzion je ideální zastávkou také pro motorkáře i cyklisty. Úschovna kol, lodí nebo golfobých bagů zdarma k dispozici.

Penzion Fan*** je lehce dostupný ze všech hlavních silničních tahů. Pejsci vítáni!

PENZION FAN ubytování v pensionu

Všechny pokoje v penzionu FAN*** jsou moderně vybaveny - prostorná lůžka s antialergickými polštáři a přikrývkami, kuchyňská linka vč. základního nádobí, chladničky, rychlovarné konve, vařiče, útěrky a mycích prostředků na nádobí. Prostorná koupelna se sprchou a WC /šampon, mýdlo, ručník, osuška /. Fén lze zapůjčit bezplatně na recepci.

TV-SAT vč. DVD, radiobudík. .

Na vyžádání lze zapůjčit dětskou postýlku a židličku i nočník:)

Pokoje mají venkovní žaluzie, které vás chrání při spánku nejen proti světlu ale tlumí i zvuky.

V případě nepříznivého počasí vám pomůžeme překonat nudu zapůjčením stolních her.

Recepce

8.00 - 20.00 hod. Prosíme všechny návštěvníky, aby nám jakoukoliv formou sdělili přibližný čas příjezdu. V případě pozdního příjezdu t. j. po 20.00 hodině vám sdělíme individuální kód od venkovního tresoru, kde najdete svůj klíč a další instrukce

Gastronomie

Snídaně - naše pečlivě připravené domácí snídaně podáváme v salonku /v přízemí vedle recepce/. Nejsou u nás povinné, protože každý má možnost si na pokoji jídlo připravit.

Minimarket - 100 m od penzionu

Okolí pensionu a Karlovy Vary

Další naší aktivitou je cyklistika. Nádherná krajina ideální pro rodinné výlety i k pročištění hlavy po obchodním jednání. Cyklobusy, cyklovlaky. Cyklopůjčovna. Jako aktivní cyklisté rádi poradíme jak u nás strávit víkend nebo celý týden.

Motocyklisté pozor - naše velké hlídané parkoviště je přesně to, co pro vaše stroje potřebujete. V případě deště možno uschovat motorky do garáže. Jedinečná příležitost v Karlových Varech. !

Rezervovat ubytování v PENZION FAN - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah