PENSION EHILA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Wellness penzion Ehila Vám nabízí ubytování nedaleko samotného centra Karlových Varů. V tomto penzionu, který se nachází na Matonniho nábřeží v těsné blízkosti řeky Ohře, si můžete užít luxus a pohodu po celodenní návštěvě lázeňského města i jeho okolí, a to díky pobytu v sauně, parní komoře nebo ve whirpool masážní vaně. Relaxovat lze také v místnosti s hvězdami nebo u krbu, součástí wellness studia je také bar. Pension Ehila je ideálním místem pro Váš odpočinek i skvělým výchozím bodem pro Vaši aktivní dovolenou v západních Čechách.

PENSION EHILA ubytování v pensionu

Možnost ubytování ve dvou aparmátnech 2+kk a dvou 1+kk. Všechny pokoje jsou individuálně zařízeny příjemným nábytkem a vkusnou dekorací.
Každý apartmán má svůj vlastní kuchyňský kout s vařičem, mikrovlnou troubou a varnou konvicí pro ohřev a přípravu jednoduchých jídel.

Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a WC. K dispozici je satelitní TV. Pro Vaše maximální pohodlí zde najdete kvalitní postele i povlečení. V celém penzionu je Wifi připojení k internetu zdarma. K parkování mohou hosté využít zabezpečené parkoviště přímo v areálu penzionu.

Okolí pensionu a Karlovy Vary

Do lázeňského centra Karlových Varů je to od penzionu pěšky jen 5 minut.

V blízkosti se nachází nákupní centra Lidl, Penny, Billa a Albert.

Rezervovat ubytování v PENSION EHILA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah