APARTMENT - KARLA CAPKA STREET - Sadov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Tyto moderní, plně vybavené apartmány s možností vlastního stravování se nachází v přízemí historické budovy, která stojí v rezidenční ulici Karla Čapka v centru Karlových Varů a jen 10 minut chůze od kolonády. K dispozici jsou v něm vysokorychlostní Wi-Fi. Apartmány jsou vyzdobeny historickými fotkami Karlových Varů.
Za příplatek můžete v blízkosti apartmánu využít soukromé hlídané parkoviště s nepřetržitým provozem. Za příplatek lze pro hosty zajistit také dopravu na letiště.
Personál hovoří těmito jazyky: v češtině, v angličtině, v ruštině.

APARTMENT - KARLA CAPKA STREET ubytování v apartmánu

Vybavení apartmánu:
satelitní programy, kabelové programy, TV s plochou obrazovkou, žehlička, žehlicí potřeby, posezení, topení, pohovka, dřevěná/parketová podlaha, skříň/šatna, sprcha, fén, toaleta, koupelna, lednička, mikrovlnná trouba, kuchyň, rychlovarná konvice, kuchyňské potřeby, trouba, varná deska, celá jednotka se nachází v přízemí.

Gastronomie

Plně vybavené apartmány s možností vlastního stravování.

Okolí apartmánu a Sadov

Muzeum Jana Bechera – Becherovka je jen pár kroků od apartmánu a k lázeňským pramenům se pěšky dostanete za 15 minut. Za 10 minut dojdete z apartmánu k bazénu s wellness centrem.
Apartmán na ulici Karla Čapka stojí v blízkosti mnoha restaurací, obchodů a kaváren. Do supermarketu a na autobusovou zastávku je to od něj 80 metrů. Vlakové nádraží Karlovy Vary je 800 metrů daleko. Golfový a dostihový klub leží ve vzdálenosti 3 km.

Rezervovat ubytování v APARTMENT - KARLA CAPKA STREET - Sadov

Nejbližší ubytování v Sadově a okolí

Ubytování Sadov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah