PENZION U ČUTŇÁKA - Dalovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Čutňáka nabízí ve vlastním objektu možnost ubytování. Nacházíme se v klidové zóně blízko centra Karlových Varů, kde je možnost výletů do lázní a okolí jako na lyžování do Krušných hor nebo pro cykloturistiku a turistiku takovou.

Naše hospoda "U Čutňáka" má v Dalovicích u Karlových Varů dlouholetou tradici. Zákazníkům poskytujeme své služby již od roku 1992. Zakladatelem byl Robert Scheerbaum. Kapacita naší pivnice je cca 45 míst. V létě se můžete posadit i pod slunečník na terasu, která pojme více jak 40 návštěvníků. Také si zde můžete zahrát šipky, sledovat sportovní přenosy v TV a také se můžete připojit zdarma k Wi-Fi síti.

PENZION U ČUTŇÁKA ubytování v pensionu

Penzion má tři pokoje. V každém je vlastní sociální zařízení, částečně zařízená kuchyňka. Dále televize a možnost Wi-Fi připojení se zdarma na internet. Pokoje jsou nekuřácké.

Gastronomie

Točíme piva Gambrinus 10°, Gambrinus 11° Excelent, Gambrinus 12° Premium a Plzeňský prazdroj 12°. Ke stálé nabídce nápojů si můžete objednat něco k zakousnutí z naší studené kuchyně. Na dopředu domluvené objednávky nebo akce není problém zajistit i teplé občerstvení.

K dispozici je také Čut-Club (salonek) s vlastním vchodem, sociálním zařízením a minibarem. Zhruba 1× měsíčně tu pořádáme různé veřejné akce s živou hudbou nebo disko. Nabízíme také pronájem Čut-Clubu k různým soukromým oslavám, na svatební hostiny, narozeniny, třídní srazy či firemní akce.

Rezervovat ubytování v PENZION U ČUTŇÁKA - Dalovice

Nejbližší ubytování v Dalovicích a okolí

Ubytování Dalovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah