HOTEL CARLSBAD INN - Dalovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově otevřený B& B Parkhotel Carlsbad Inn, oáza klidu a luxusu.

Hotel se nachází v klidném a malebném prostředí Dalovického parku. Kapacita hotelu je 80 lůžek, rozdělených do 3 kategorií pokojů. Přímo v hotelu se nachází snídárna, Lobby bar, privat SPA se saunami a Jacuzzi, kosmetika, manikúra, pedikúra, zeštíhlující procedury, thajské masáže, masáže BY PAUL, konferenční místnost pro 40 osob. Přímo u hotelu se nachází soukromé hlídané parkoviště jak pro osobní vozy, tak pro autobusy (ZDARMA). Celý hotel je vybaven Wi-fi (ZDARMA).

HOTEL CARLSBAD INN ubytování v hotelu

Hotel disponuje 37 luxusními pokoji ve 3 kategoriích. Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC, fén, ručníky, toaletní potřeby, KING size bed, psací stůl, telefon, TV, Internet ZDARMA.

Recepce

24/7

Gastronomie

Bohaté snídaně jsou podávány formou švédských stolů.

Okolí hotelu a Dalovice

Díky své strategické poloze v Krušných horách nabízí širokou škálu jak letních, tak zimních aktivit. Nachází se 3km od centra Karlových Varů, 15min od vyhlášených SKI areálů (Plešivec, Klínovec, Pernink, Potůčky, Abertamy...), za návštěvu stojí též Mariánské a Františkovy Lázně. Golfové hřiště se nachází 3km od hotelu, tenisové kurty pak jen 50m. Hotel těsně sousedí s Dalovickým parkem, kde se nachází dětské hřiště.

Rezervovat ubytování v HOTEL CARLSBAD INN - Dalovice

Nejbližší ubytování v Dalovicích a okolí

Ubytování Dalovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah