HORSKÁ CHATA HÁJENKA - Černý Důl

Více o chatě

Popis ubytování

Vítejte na horském hřebenu v Peci pod Sněžkou v oblasti s názvem Hrnčířské boudy. Pokud znáte lyžařský vlek Zahrádky, tak naše chata je dostupná z jeho horní stanice. Leží v nadmořské výšce 1035 m n. m. , takže v zimě s dostatkem sněhu a v létě je dobrým výchozím bodem na procházky po celých Krkonoších. Hájenka je původní roubená bouda z konce 19. století, po celkové rekonstrukci. V minulosti byla propojena s rekreačním střediskem, stojícím na vedlejším pozemku, který je též v našem vlastnictví, ale v tuto chvíli není v provozu.

V hlavní místnosti je k dispozici Led TV s úhlopříčkou 110 cm, stolní hry, krb a vice než 350 knih všech žánrů. V Hájence je k dispozici WiFi zdarma. Děti i dospělé určitě potěší vybavená herna se stolem na ping pong, stolní fotbal, air hokej a terčem na šipky. K dispozici máte plně vybavenou kuchyňku, včetně myčky nádobí, mikrovlnné i pečící trouby, toasteru, automatu na kávu a další.

HORSKÁ CHATA HÁJENKA ubytování v chatě

Hájenka nabízí 5 čtyřlůžkových pokojů s vlastní koupelnou a WC. Tři pokoje jsou situovány v prvním patře a dva jsou v přízemí vedle herny. Kapacita je 5 pokojů 22 lůžek.

Recepce

Prosíme hosty, aby přijížděli mezi 14:00 – 18:00 a v den odjezdu opouštěli pokoje do 10 hodin.

Okolí chaty a Černý Důl

Výhodou je, že k nám nemusíte oklikou přes Pec pod Sněžkou, ale daleko bližší cestou přes obec Černý důl. V zimních měsících zaparkujete v areálu Myslivna na našem parkovišti, v nadmořské výšce 750 m n. m. a dále budete pokračovat rolbou nebo na sněžném skútru. V létě je příjezd až k chatě.

Rezervovat ubytování v HORSKÁ CHATA HÁJENKA - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah