HOTEL ODDECH - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Jsme malý hotel s rodinnou atmosférou pro širokou veřejnost. Hotel najdete na jednom z krkonošských hřebenů v nadmořské výšce 1120 m. nm. s překrásným výhledem na Hnědý vrch, Obří důl a Sněžku. Svou polohou je ideálním výchozím bodem pro zimní a letní aktivity, nabízí pohodlné ubytování a také příjemně strávené chvíle oddechu, jak napovídá sám název hotelu.
V hotelu Oddech máme dvě možnosti ubytování. Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a dvoupokojový rodinný apartmán. Nově máme krásné, exkluzivní peřiny a ložní prádlo od firmy Lejaan. Můžete se těšit na krásný výhled na horskou krajinu. Vice informací najdete níže.
Obecné
Všechny prostory nekuřáckéOsobní výtah k dispoziciDvoulůžkové pokoje a dvoupokojové apartmányRestauraceMultifunkční hřištěDětské hřištěSlunná terasaSaunaLetní parkoviště
Zábava
Venkovní dětské hřištěStolní hry/puzzleMultifunkční hřištěTenisový kurtV zimě kluziště - v provozu pouze dle podmínek počasí.
Prostory vhodné na piknik
Venkovní nábytekSluneční terasaTerasaZahradaGrillOdpočinková zońa/lehátka

HOTEL ODDECH ubytování v hotelu

Dvoulůžkový pokoj s koupelnou
Prostorné dvoulůžkové pokoje se vstupní chodbou a vlastní koupelnou. Z pokoje se nabízí pohled na krkonošskou krajinu. Chvíle oddechu a klidný spánek vám zajistí pohodlná postel s luxusními lůžkovinami značky Lejaan.
Vybavení pokoje: Vyšší patra dostupná výtahem
Povlečení
Zvláště dlouhé postele (> 2 metry) 
Skříň nebo šatna
Topení
Koberec
Psací stůl
TV
Satelitní programy
Zásuvka u postele
Věšák na oblečení
Dvoupokojový rodinný apartmán s koupelnou
Dvoupokojový apartmán se vstupní chodbou, dvěmi ložnicemi a vlastní koupelnou je vhodný nejen pro rodiny s dětmi. Z pokoje se nabízí pohled na krkonošskou krajinu a pastvu našich ovcí a lamy. Chvíle oddechu a klidný spánek vám zajistí pohodlná postel s luxusními lůžkovinami značky Lejaan.
Vybavení pokoje: Vyšší patra jsou dostupná výtahem
Povlečení
Zvláště dlouhé postele (> 2 metry) 
Skříň nebo šatna
Topení
Koberec
Lednička
Psací stůl
Posezení
TV
Satelitní programy
Zásuvka u postele
Věšák na oblečení

Okolí hotelu a Černý Důl

Přijeďte se zrelaxovat na klidné místo v Krkonoších. Poloha ubytování na hřebeni je ideálním výchozím bodem pro turistiku i sjezdové lyžování.

Rezervovat ubytování v HOTEL ODDECH - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah