VRANÍ BOUDA - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Vraní bouda se nachází v jedné z nejkrásnějších lokalit Krkonoš, v Peci pod Sněžkou. Pension je položen v horní části sjezdovky Zahrádky, ve výšce 1095 m nad mořem. Je ideálním výchozím místem jak pro zimní, tak letní horské aktivity.

Pension Vraní bouda se nachází v jedné z nejkrásnějších lokalit Krkonoš, v Peci pod Sněžkou. Pension je položen v horní části sjezdovky Zahrádky, ve výšce 1095 m nad mořem. Nabízí krásný pohled na panorama Studniční hora - Obří důl - Sněžka (1603 m n. m.) - Růžová hora.

Je ideálním výchozím místem jak pro zimní, tak letní horské aktivity. Zimní sezóna trvá zpravidla od prosince do dubna a letní sezóna po dobu letních prázdnin v červenci a srpnu.

Kkaždý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprcha, umyvadlo, WC). Dále několika zásuvkami 230V pouze pro holící strojky, notebooky. Z bezpečnostně-požárních důvodů je používání vlastních varných konvic a podobných zařízení zakázáno.

Po předchozí domluvě Vám v zimním období zprostředkujeme rezervaci na parkovišti v Peci pod Sněžkou a dopravu osob a zavazadel. V létě je parkování u objektu po domluvě zdarma.

Ke zpříjemnění vašeho pobytu jak v zimě, tak v létě přispějí ještě další rozmanité aktivity v blízkém okolí a mikroregionu: příjemná atmosféra, domácí kuchyně, bar, žádné dojíždění do ski areálu, nekuřácký penzion

VRANÍ BOUDA ubytování v pensionu

Nabízíme ubytování s polopenzí ve 2, 4 a 6-ti lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Celková kapacita je 42 lůžek + možnost přistýlek. Po předchozí dohodě Vám zapůjčíme dětskou postýlku včetně lůžkovin.

Z bezpečnostně požárních důvodů je používání vlastních varných konvic a podobných zařízení zakázáno.

Gastronomie

V nekuřácké restauraci nabízíme domácí tradiční českou kuchyni i minutkové speciality. Součástí restaurace je i dobře zásobený bar, kde máme mimo jiné velký výběr kvalitních českých vín z Čejkovic, pivo z Plzně, džusy z Mexika (JUMEX), rum nejen z Guatemaly, teplé i studené alkoholické i nealkoholické nápoje.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Letní sezona - V létě je náš pension v Peci pod Sněžkou ideální jak pro školy v přírodě, školní výlety a letní tábory, tak pro rodinnou dovolenou. Rodiny s dětmi tu naleznou klid a pohodu pro své děti v překrásné přírodě a krásný výhled na panorama Studniční hora - Obří důl - Sněžka - Růžová hora.

Zimní sezona - Pension je položen v horní části sjezdovky Zahrádky, která patří svým profilem k těm nejlepším a zároveň nejuniverzálnějším, které pecký SkiResort nabízí, mezi lyžařskými vleky Klondike a Zahrádky III s možností večerního lyžování. SkiResort ČERNÁ HORA - PEC, nabízí 37 km sjezdovek na jediný skipas. Umělý sníh zaručuje kvalitní lyžařské podmínky po celou zimu. Pro vyznavače bílé stopy je zde mnoho kilometrů běžeckých tratí (Krkonošská magistrála cca 150 m od pensionu), které jsou pravidelně udržovány. Ke zkvalitnění služeb přispívá široká nabídka lyžařských škol a půjčoven lyžařského vybavení. Naše poloha je ideální jak pro začátečníky - v blízkosti mírný svah a vlek (i lanový pro děti), tak pro zkušené lyžaře a běžkaře.

Rezervovat ubytování v VRANÍ BOUDA - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah