CHATA SIEBERT - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Siebert nabízí ubytování v Peci pod Sněžkou.

Chata Siebert se nachází přímo na lyžařském svahu v Peci pod Sněžkou. Nabízí ubytování až pro 56 hostů ve 23 pokojích. Součástí chaty je restaurace s barem a venkovní terasou, lyžárna a venkovní dětské hřiště. Chatu lze pronajmout i k uspořádání firemních akcí či rodinných oslav. Parkování přímo u chaty, v zimních měsících na placeném parkovišti v Peci pod Sněžkou. Wifi připojení k internetu zdarma. Ubytování s domácím mazlíčkem za poplatek.

CHATA SIEBERT ubytování v chatě

K dispozici je celkem 23 dvou až pětilůžkových pokojů. Některé pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a WC, některé mají koupelnu společnou. Na všech pokojích je Wifi připojení k internetu.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně. Restaurace nabízí tradiční domácí kuchyni, ale lze připravit i jídla bezlepková či vegetariánská.

Okolí chaty a Pec pod Sněžkou

Chata se nachází v bezprostřední blízkosti sjezdovek různých náročností, ze kterých si vyberou jak začátečníci, tak pokročilí lyžaři. Okolí je protkáno nespočetným množstvím běžeckých tratí a běžeckých okruhů. V letních měsících se zde můžete věnovat převážně turistice a cyklistice.

Rezervovat ubytování v CHATA SIEBERT - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah