APARTMENTS JAVOR - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartments Javor se nachází přímo pod sjezdovkou v Peci pod Sněžkou.

Příjezd až k domu- vlastní Parkovací místo v podzemní garáži a výtahem - soukromý box v lyžárně – útulný byt. A TO HNED PŘED SJEZDOVKOU JAVOR.

Ze sjezdovek JAVOR, Smrk, Zahrádky expres a Hnědý vrch dojedete po sjezdovce na lyžích rovnou k dveřím našeho apartmánovému domu JAVOR.

Apartmány máme ve druhém a třetím patře (s výtahem z garáží).

Dům je tedy přístupný na lyžích, kdy svoji lyžárnu máte v patře a dům je přístupný i autem. Auto si necháte v garážích a výtahem si dojedete do patra k apartmánu. Vjezd k domu vám v Peci vyřídíme.

APARTMENTS JAVOR ubytování v apartmánu

Apartmán 1 je tvořen jedním pokojem s kuchyňským koutem, chodbou koupelnou s toaletou. Výměra je 35 m2.

Na chodbě jsou vestavěné skříně. Úložného prostoru v apartmánu je mnoho a mnoho.

Koupelna se vstupem s chodby je se sprchou a WC s připojením pračky.

V bytě využijete čtyři spací místa. Vestavěné skříně s precizně udělanou palandou oddělenou od zbytku místnosti. Rozkládací pohovka pro dvě osoby je umístěna proti dřevěné stěně se satelitní plochou televizí. U barového stolu který je součástí kuchyňského koutu se posadíte na vysokých barových židlích.

Kuchyň je vybavena k vlastnímu vaření, spotřebiči ZANUSI A SIEMENS (sklokeramická deska, myčka nádobí, lednice, konvektomat, toastovač, trouba i kávovar.

Apartmán 3 je tvořen jednou ložnicí, jedním pokojem s kuchyňským koutem, chodbou samostatnou koupelnou, samostatnou toaletou a šatní místností s vestavěnou skříní. Výměra je 45 m2.

V šatně jsou vestavěné skříně. Úložného prostoru v apartmánu je mnoho a mnoho.

Koupelna se sprchou se vstupem s chodby.

Toaletní místnost- samostatné WC je vedle koupelny.

V ložnici využijete tři postele a samostatně stojící skříně.

Obývací pokoj s jídelním - kuchyňským koutem je vybaven satelitní TV s plochou obrazovkou, rozkládací sedačkou a jídelní soupravou.

Kuchyň je vybavena k vlastnímu vaření, spotřebiči BOSCH (sklokeramická deska, myčka nádobí, , lednice, konvektomat trouba, toastovač i kávovar.

Poskytneme vám v apartmá bezplatné Wi-Fi, v patře lyžárnu s dostatečně velký uzamykatelným skiboxem na výbavu (lyže, lyžařské boty, běžky, sáně, boby apod) a soukromé parkoviště v prvním přízemní garáží s výtahem.

Rezervovat ubytování v APARTMENTS JAVOR - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah