PENSION BÍLÁ LABUŤ - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Bílá Labuť se nachází v krásné přírodě Krkonoš nedaleko centra Pece pod Sněžkou ve výšce 1000 m nad mořem. Ubytovat se zde můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkový pokojích. Penzion je vhodný pro rodiny s dětmi i větší skupiny turistů. Okolní příroda vybízí k pěším i cyklistickým výletům. Objekt leží ve střední části sjezdovky Javor, která je součástí rozsáhlého lyžařského areálu Černá hora – Pec.

PENSION BÍLÁ LABUŤ ubytování v pensionu

K dispozici je celkem 44 lůžek. Ubytovat se můžete v jednolůžkových, dvoulůžkových a třílůžkový pokojích. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. V penzionu nechybí kulečník, stolní tenis, stolní hry ani mini knihovna.

Gastronomie

Pension Bílá Labuť v zimním období nabízí ubytovaným hostům stravování formou polopenze. Ke snídani, kterou Vám servírujeme mezi 8 a 9 hodinou ranní nabízíme teplé a studené nápoje, několik druhů kávových nápojů, různé druhy čajů, mléko, džus (instantní) a vodu. Dále naše vlastní pečivo, chléb, máslo, džem, tavené sýry, jogurt. Na výběr budete mít různé druhy sýrů, uzenin, paštik a snídaňových cereálií, ovoce a zeleniny. Večeře, která se podává v 18 hodin se skládá ze tří chodů: polévky, hlavního jídla a dezertu. Hlavní jídlo je možno si vybrat z nabídky dvou variant den předem masité nebo bezmasé (neplatí pro den příjezdu). Po vydatné večeři můžete využít večerního lyžování při umělém osvětlení.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

Okolí je ideální pro horskou turistiku. Najdete zde celou řadu značených stezek pro pěší turisty i zdatnější cyklisty. Přímo z Pece pod Sněžkou se lze kabinkovou lanovkou dostat až na Sněžku. Krásný výhled se vám naskytne i z rozhledny na Hnědém Vrchu, který je rovněž dostupný lanovkou.

Zimní období je zde rájem všech lyžařů. Pro vyznavače sjezdového lyžování je zde mnoho sjezdovek různých délek a obtížnosti. Na své si přijdou i milovníci bílé stopy, kteří zde najdou desítky kilometrů upravovaných běžkařských stop, které vedou až do Polska.

Za navštívení stojí i pamětihodnosti v blízkém okolí nebo ZOO ve Dvoře Králové.

V blízkém polském městě Kowary se nachází unikátní park miniatur hradů a zámků Dolního Slezska.

Rezervovat ubytování v PENSION BÍLÁ LABUŤ - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah