POUSTEVNÍK - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ideální místo pro rodinnou dovolenou! Luxus a komfort! Vhodné pro děti! Místo na grilování a hřiště. Restaurace v objektu!

Tento populární apartmánový komplex leží na nádherném místě v nadmořské výšce 950 m. n. m. v Peci pod Sněžkou. V apartmánovém komplexu jsou různé typy apartmánů.

POUSTEVNÍK ubytování v apartmánu

Všechny apartmány jsou prostorné, komfortní a vkusně zařízené, mají obývací pokoj s jídelním koutem, pohovkou a televizí se satelitem. Některé apartmány mají spaní v podkroví, ke kterému je přístup po schodech. Kompletně zařízená kuchyně vybavená m. j. kávovarem a myčkou. Koupelna s vanou nebo sprchou a WC. Některé apartmány mají samostatné WC. Některé apartmány mají také prostorný balkón.

Recepce

Příjezd 15:00 –18:00 Odjezd 8:00 –10:00

Gastronomie

Útulná restaurace s barem. Na místě je možné si objednat snídani nebo večeři. Venkovní gril a ohniště.

Okolí apartmánu a Pec pod Sněžkou

Pec pod Sněžkou je ideální místo pro turistiku i cykloturistiku, lanovka Vás doveze na nejvyšší českou horu Sněžku. Nedávno byl v Peci otevřen také relax park s letní bobovou dráhou, trampolínami a snack barem. Z Pece můžete také podnikat celodenní výlety např. do Dvora Králové nebo do Adršpachšských skal. Nejbližší golfové hříště je v Mladých Bukách ve vzdálenosti 9 km. Přímo v komplexu je bazén a sauna pouze pro ubytované, další možnosti koupání jsou v Janských lázních a Trutnově. Centrum Pece pod Sněžkou s útulnými restauracemi je vzdáleno 500 metrů.

Rezervovat ubytování v POUSTEVNÍK - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah