CHATA MULDA - FTVS UK - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Horská bouda “Na Muldě” se nachází v krásném prostředí Krkonošského národního parku v oblasti rekreačního střediska Pec pod Sněžkou ve výšce cca 1000 m n. m. Je dobrým výchozím bodem pro lyžování, pěší turistiku i cykloturistiku, včetně méně náročných výletů do blízkého okolí.

Chata je vhodná pro rekreace jednotlivců i větších skupin, pobyty škol a školek v přírodě, kurzy, školení, soustředění a další akce. Maximální kapacita chaty je 44 osob. V přízemí chaty je situována stylová jídelna s kapacitou 44 osob a menší společenská místnost s barem, krbem a televizí. K pobytům nabízíme také stravování formou polopenze, plné penze, pouze snídaní nebo pouze večeří. V zimním obodobí (od prosince do konce března) je chata plně obsazena kurzovní výukou fakulty. Nabízíme silvestrovské pobyty pro veřejnost.

CHATA MULDA - FTVS UK ubytování v chalupě

Pokoje jsou převážně třílůžkové a čtyřlůžkové vybavené umyvadlem.

Rozložení ubytování:

pětilůžkový pokoj - 1

čtyřlůžkové pokoje - 4

třílůžkové pokoje - 7

dvoulůžkový pokoj - 1

Nově rekonstruované sociální zařízení je společné na patře (muži a ženy odděleně).

Gastronomie

Nabízíme také pobyty se stravováním. Podáváme výbornou českou kuchyni. Jídlo podáváme třikrát denně, v případě pobytů školek až pětkrát. Ubytování je možné s plnou penzí, polopenzí, pouze se snídaní, nebo pouze s večeří.

Okolí chalupy a Pec pod Sněžkou

Chata je svým umístěním vhodným výchozím bodem pro vyznavače zimních sportů i pěší turistiky. Ubytování se nachází v bezprostřední blízkosti lyžařského vleku Mulda a velmi dobře dostupné jsou také ostatní vleky SkiResortu Pec pod Sněžkou. Milovníci běžeckého lyžování jistě ocení snadnou dostupnost také upravovaných běžeckých tras. Pec pod Sněžkou je významným turistickým střediskem, a proto sama o sobě nabízí řadu dalších sportovních a relaxačních zážitků.

Rezervovat ubytování v CHATA MULDA - FTVS UK - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah