LESNÍ BOUDA - Černý Důl

Více o hotelu

Popis ubytování

Lesní bouda svým klientům nabízí ubytování s polopenzí, plnou penzí nebo dle jejich speciálních požadavků. Rodinné prostředí a individuální přístup ke každému jsou naší předností.

Hostům je k dispozici celkem 18 pokojů ve čtyřech kategoriích - apartmány, standardní pokoje, standardní pokoje s palandami a pokoje pro větší skupiny. Dvou až čtyřlůžkové apartmány jsou vybaveny vlastní sprchou a sociálním zařízením. Dvou až třílůžkové standardní pokoje jsou vybaveny válendami, umývacím koutkem s teplou a studenou vodou a sociálním zařízením na patře. Pokoje pro tři až pět osob jsou vybaveny válendami a palandami, umývacím koutkem s teplou a studenou vodou a sociálním zařízením na patře. Pokoje pro skupiny mají devět lůžek, umývací koutek s teplou a studenou vodou a sociální zařízení na patře. Kapacita lesní boudy je až 71 osob.
Stravování probíhá formou polopenze či plné penze. V případě zájmu je možno přiobjednat tzv. gurmánské menu. Snídaně jsou servírovány formou bohatých švédských stolů. Oběd a večeře jsou servírovány dle jednotného menu. Po domluvě je možno připravit jakoukoliv speciální dietu.

LESNÍ BOUDA ubytování v hotelu

"Pokoje" - 3 až 4 lůžkové pokoje s vlastním sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Lůžka jsou řešena jako válendy nebo palandy.
"Pokoje bez vlastního sociálního zařízení" - 2 až 3 lůžkové pokoje s toaletním koutem (umyvadlo s teplou a studenou vodou). Lůžka jsou řešena jako válendy. Sprchy a WC jsou na patře.

"Pokoje bez vlastního sociálního zařízení" - 3 až 5 lůžkové pokoje s toaletním koutem (umyvadlo s teplou a studenou vodou). Lůžka jsou řešena jako válendy a postele s palandami. Sprchy a WC jsou na patře.
"Finský pokoj (Pokoje bez vlastního sociálního zařízení) - 8 až 9 lůžkové pokoje s toaletním koutem (umyvadlo s teplou a studenou vodou). Lůžka jsou řešena jako válendy a postele s palandami. Sprchy a WC jsou na patře.

Rezervovat ubytování v LESNÍ BOUDA - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah