HOTEL ENERGETIK - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Energetik *** (1 070 m n. m.) se nachází na jižním úbočí Liščí hory nedaleko sjezdovky a lanové dráhy Hnědý vrch. Hotel v klidné a unikátní lokalitě Krkonošského národního parku těsně pod hřebeny Krkonoš poskytuje našim návštěvníkům nejen pohádkovou vyhlídku, ale možnost strávit volné dny způsobem, který je Vám nejbližší.

Celková kapacita hotelu je 190 lůžek ve 2-, 3-, 4 lůžkových pokojích s televizí, SAT, koupelnou a WC. Pobyt u nás Vám zpříjemní krkonošská i mezinárodní kuchyně, restaurace, kavárna + noční bar, hotelová recepce. Stravování v letním období - snídaně, polopenze nebo plné penze. Stravování v zimním období - polopenze nebo plné penze. Bezdrátové připojení WIFI je pro Vás k dispozici v hale hotelové recepce, v restauraci a v nočním baru. Sportovně založené hosty potěší: plavecký bazén 18×6 m, fitness. Pro chvíle aktivního odpočinku a relaxace náš hotel nabízí finskou saunu.

HOTEL ENERGETIK ubytování v hotelu

Kromě vlastního sociálního zařízení patří do vybavení většiny pokojů barevná televize se satelitem, část pokojů je vybavena rychlovarnou konvicí a ledničkou. Pro náročné klienty či větší rodiny jsou k dispozici 4 nebo 5lůžková apartmá. Převážná většina hotelových pokojů je s balkonem a překrásným výhledem na Krkonoše.

Recepce

8.00 -20.00

Gastronomie

Snídaně podáváme bufetovým způsobem, večeře podáváme výběrem z menu.

Okolí hotelu a Pec pod Sněžkou

Přímo z hotelu je dostupný Lyžařský areál Ski Pec - sjezdovka Hnědý vrch s čtyřsedačkovou lanovkou, která je od hotelu vzdálena cca 200 m. V hotelu je k dispozici lyžárna s uzamykatelnými skříňkami. I na běžecké trasy pro více či méně zdatné se dostanete přímo od hotelu.

Vzhledem ke své poloze je Hotel Energetik *** v létě i v zimě ideálním místem pro & . 34; start& . 34; na kratší i náročné výlety po Krkonoších. Dovolenou či víkend u nás můžete strávit po svém, svým vybavením náš hotel uspokojí široké spektrum klientů.

Rezervovat ubytování v HOTEL ENERGETIK - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah