PENSION VALON - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Valon- celoroční komfortní ubytování v prostorných rodinných apartmánech. Leží v klidné části a zároveň několik minut chůze do centra města a ke sjezdovkám Hromovka a Medvědín.

Stylový horský pension Valon - to je celoroční komfortní ubytování v prostorných rodinných apartmánech. Leží v klidné části a zároveň několik minut chůze do centra města a ke sjezdovkám Hromovka a Medvědín.

Moderně vybavené apartmány jsou vhodné pro páry, které hledají klid a prostor a také pro rodiny s dětmi. Každý z apartmánů má obývací pokoj, jednu nebo dvě oddělené ložnice, vybavený kuchyňský kout a koupelnu s toaletou.

Většina apartmánů má balkon nebo terasu s krásným výhledem na hory.

Přímo v budově je k dispozici garážové parkování.

V těsné blízkosti pensionu najdete malý lyžařský vlek se snowtubing parkem, aquapark a wellness centrum. V okolí je také několik kvalitních restaurací.

PENSION VALON ubytování v pensionu

V pensionu Valon je k dispozici devět apartmánů různých velikostí vhodných pro 2 až 6 osob.

Každý apartmán má obývací pokoj, oddělenou ložnici a moderní vybavenou kuchyni, koupelnu a toaletu. Většina z nich má balkon nebo terasu s posezením a výhledem na panorama Krkonoš.

V celé budově je volně přístupný internet přes síť WiFi. Zapůjčení dětské postýlky a židličky je k dispozici. Parkování je možné za příplatek přímo v budově v krytých garážích. V přízemí je umístěna vyhřívaná lyžárna. Domácí zvířata nejsou povolena. Všechny prostory jsou nekuřácké. Příjezd hostů a check-in od 14:00 do 19:00 h, check-out v 10:00 h. Dobu příjezdu i odjezdu je možné upravit po dohodě podle aktuální obsazenosti. Apartmány 1 a 3 jsou určeny k dlouhodobému pronájmu.

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn je nejznámějším horským rekreačním a sportovním střediskem v České republice s mnoha možnostmi aktivního využití volného času.

Okolí Špindlerova Mlýna nabízí v létě přes 180 km turistických cest. Na každé z nich se můžete občerstvit v příjemném prostředí výletních restaurací a bufetů.

Pro náročnější jsou k dispozici trasy hřebenových túr, na jejichž počátek se můžete i v létě pohodlně dopravit lanovými dráhami Na Pláni (1182m) a Na Medvědíně (1235m).

Špindlerův Mlýn je zařazen do programu "Cyklisté vítáni". Cyklotrasy spojují Krkonoše, Podkrkonoší, Jizerské hory a polskou stranu Krkonoš. Propojení těchto regionů umožňují od jara do podzimu cyklobusy. Přeprava kol na lanovkách je zdarma. Ve Svatém Petru a na Hromovce se nachází Bikepark. Ve městě jsou půjčovny kol a odborné servisy.

Pro sjezdové lyžování na horách v Čechách opravdu nenajdete lepší lokalitu. Špindlerův Mlýn je jediné místo v České republice, kde sníh vydrží až do dubna.

Skiareál Špindlerův Mlýn provozuje 5 lanových drah a 11 lyžařských vleků ve Špindlerově Mlýně a na Horních Mísečkách, celkem 26 km sjezdových tratí, z kterých je 85% možno v případě nepříznivých sněhových podmínek technicky zasněžit. Pro začátečníky a rodiny s dětmi je velmi vhodný areál Horní Mísečky, který nabízí čtyři lyžařské vleky, vždy kvalitně upravené sjezdovky a snowpark určený snowboardistům.

Snowboarding a sjezdové lyžování - skiareál Medvědín a Svatý Petr jsou v blízkosti našeho pensionu

Oba areály nabízí kvalitní, technicky zasněžované a denně upravované sjezdové tratě pro náročné lyžaře i začátečníky. Zdejší sjezdové tratě jsou co do délky převýšení i úpravy nejkvalitnější v rámci celé ČR.

Běžecké tratě

V zimě okolí Špindlerova Mlýna poskytuje vhodné podmínky pro běh na lyžích. Čeká na Vás přes 100 kilometrů upravených a značených běžeckých tratí. Krkonošská běžecká magistrála je v dosahu cca 1,5 km od Minervy. Výchozími místy jsou Horní Mísečky, Hotel Lesana, soutok Labe a Bílého Labe, lyžařský areál Svatý Petr, bufet Na Pláni.

Rezervovat ubytování v PENSION VALON - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah