HOTEL VZ BEDŘICHOV - DEPANDANCE - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Areál hotelu VZ Bedřichov se nachází v blízkosti sjezdovky Medvědín a centra Špindlerova Mlýn. Hotel nabízí ubytování na hlavní hotelové budově nebo v depandancích. Celý areál je vzhledem ke své poloze ideálním místem pro milovníky zimních sportů, především lyžování a zimní nebo letní horské turistiky a cykloturistiky. Svým komplexním vybavením uspokojí i velice náročné klienty. Hotel je vhodný pro jak rodinnou rekreaci tak i pro vyznavače aktivního odpočinku nebo wellness pobytů. Hosté ubytovaní v depandancích (cca 350 m) od hlavní budovy mohou využívat veškeré služby hotelu vč. možnosti dokoupení stravy. WiFi ve všech prostorech hotelu zdarma.

Klienti mohou využít vybavení jednoho z nejrozsáhlejších wellness center ve Špindlerově Mlýně, které poskytuje širokou nabídku služeb. Ve wellness centru naleznete Vodní ráj. Tento název jsme zvolili záměrně jelikož se nejedná o pouhý bazén určený pro kondiční plavání, ale je zde mnoho dalších prvků pro Vaší dokonalou relaxaci a zabavení Vašich dětí - tobogán, divoká řeka, vodní clona, vodní hřib, dětská skluzavka, dětské brouzdaliště, chrliče vody, whirlpool. Součástí wellness centra je také wellness zóna, kde v rámci jednoho vstupu můžete vyzkoušet parní saunu nebo parní solnou saunu a poté se ochladit ledovou tříští. Součástí wellness zóny je také Kneippův chodník a dva whirlpooly. Samozřejmostí je také relaxační část. Zakoupením vstupu do wellness zóny máte možnost souběžného využití nabídky Vodního ráje. V nabídce wellness služeb jsou také dvě suché sauny a dvě solária (samostatný vstup).

Každému kdo si potřebuje odpočinout a relaxovat nabízíme beauty programy zaměřené na regeneraci celého těla. Pro aktivní vyžití je možné využít i nabídku vnitřních sportovišť jako tenisová hala, tělocvična, squash, bowling a fitness.

K parkování vozidel klientů je vyčleněna odstavná plocha, která je zabezpečena automatickou závorou ovládanou čipovou kartou.
V hotelu je také možný pobyt Vašich domácích mazlíčků (malé plemeno do 10 kg) za úplatu. V prostorách jídelny, hotelového baru a wellness centra je vstup zvířat zakázán. Pobyt povolujeme na základě písemné žádosti.

HOTEL VZ BEDŘICHOV - DEPANDANCE ubytování v hotelu

Ubytování na depandancích je ve studiích, které se prodávají jako celek a jsou ideální pro rodiny s dětmi. Ve studiích se nachází společná předsíňka, kuchyňka, sociální zařízení a sprchový kout. V kuchyňkách je k dispozici základní kuchyňské vybavení, vařič, varná konvice a chladnička. Všechny pokoje jsou vybaveny televizorem a telefonem.

Recepce

Recepce se nachází v hlavní budově hotelu a klientům je k dispozici nepřetržitá služba na recepci, která zajišťuje prodej drobných upomínkových předmětů, občerstvení, nápojů a hygienických potřeb. Cennosti a peníze si mohou klienti uložit v bezpečnostních schránkách, které jsou k dispozici na recepci.

Gastronomie

Pobyty na depandancích jsou standardně bez snídaně.

V případě dokoupení stravy, je strava podávána v hlavní budově hotelu formou bufetových stolů. K obědu i k večeři je možné zakoupit běžné nápoje u obsluhy restaurace, rozšířeno o výběr vín a tradičních destilátů.

Veškerou stravu lze doobjednat podle potřeb klientů i během pobytu. Naše jídelny a všechny prostory hotelu jsou nekuřácké mimo hotelového baru, kde je kouření povoleno.

K příjemnému posezení lze využít hotelový bar s přilehlou letní terasou (s nabídkou minutkových jídel a dalších pochoutek), nebo stylovou restauraci U Medvěda, která je vyhlášena svými krkonošskými specialitami. Restaurace se nachází v těsném sousedství dependancí.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Depandance se nacházejí v těsné blízkosti sjezdovky Medvědín v klidné části Špindlerova Mlýna.

Rezervovat ubytování v HOTEL VZ BEDŘICHOV - DEPANDANCE - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah