PENSION KUBÁT - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Kubát se nachází ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších. Tento rodinný pension je situován nedaleko centra města, přesto však v klidné části jinde rušného Špindlerova Mlýna. Ubytování je ideální pro všecny, kteří chtějí zažít aktivní dovolenou v jednom z nejkrásnějších koutů Krkonoš.

Pokoje a apartmány jsou situovány na jih. Většina pokojů má balkon, všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (WC a sprcha), chladnička, TV (satelit), internetové připojení Wi-Fi. Všechny prostory v pensionu jsou nekuřácké, pro kuřáky je připraven samostatný pokoj. V jídelně je krb, šipky a kuchyň, která umožňuje přípravu jednoduchých jídel. Pension nabízí prostor pro uložení lyží v zimě a jízdních kol nebo kočárků v létě. Přímo u domu je terasa s grilem. Pension je vhodný i pro rodiny s malými dětmi, neboť nabízí dětské postýlky či hračky pro děti. Parkování je zajištěno přímo u pensionu.

PENSION KUBÁT ubytování v pensionu

Hosté si v pensionu mohou vybrat z dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů, apartmánu 2+2, apartmánu 2+2 (1) s kuchyňkou a apartmánu 3 (1) +2 (1) s kuchyňkou. Obě kuchyňky v apartmánech jsou vybaveny 2-plotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí a lednicí. Pro ostatní pokoje slouží plně vybavená centrální kuchyňka umístěná ve společenské místnosti. V této místnosti je povolena konzumace vlastních potravin a nápojů.

Všechny pokoje i apartmány mají vlastní WC a sprchový kout, lednici, k dispozici je i připojení na TV sat. Pokoje jsou orientovány na jižní stranu s výhledem na skiareál. Některé pokoje a apartmány mají vlastní balkon.

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

Pension Kubát je situován do jednoho z nejkrásnějších koutů Krkonoš. Špindlerův mlýn je jedním z nejznámějších a největších lyžařských středisek v České republice.

V přímé blízkosti pensionu se nachází restaurace Artex, ostatní restaurační zařízení jsou v centru (5-10 min chůze od pensionu). Asi 150 metrů od pensionu je prodejna potravin. Ski areál Hromovka je vzdálený cca 250 metrů, ostatní ski areály jsou od pensionu cca 1 -2 kilometrů. K těmto skiareálům vás může dopravit skibus, který má zastávku cca 50 metrů od pensionu.

Rezervovat ubytování v PENSION KUBÁT - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah