PENSION ASPEN - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension ASPEN je situován v  krásné přírodě Krkonošského národního parku a přitom pouze několik minut od centra  Špindlerova Mlýna,   v  přímé blízkosti lyžařské sjezdovky    Medvědín a lanovky Hromovka do Skiareálu Svatý Petr.

Útulný rodinný pension má kapacitu ubytování  21 lůžek + 5 přistýlek ve čtyřech větších apartmánech  (č. 1, 2, 3, 4) a jednom menším podkrovním (č. 5).
Apartmány mají  prostorné terasy situované východním nebo jižním směrem. Východní  terasy poskytují  nádherný výhled na panorama Kozích hřbetů a z  teras jižních apartmánů je výhled na  Hromovku,   v zimě nádherně osvětlenou pro noční lyžování.

PENSION ASPEN ubytování v pensionu

Každý apartmán má  samostatnou ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou  kuchyňku (mikrovlnná trouba, myčka nádobí), koupelnu se sprchovým  koutem a samostatné WC, televizi se satelitním příjmem a internet.

Recepce

10.00 - 20.00

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

 

Špindlerův Mlýn je nejznámějším horským rekreačním a sportovním střediskem v  Krkonoších s mnoha možnostmi  aktivního využití volného času. V létě okolí Špindlerova Mlýna nabízí přes 180 km  turistických cest, vyznačených v turistických mapách Krkonoš. Na každé z nich se můžete občerstvit v příjemném prostředí výletních restaurací nebo bufetů.

Pro lyžování na horách v Čechách opravdu nenajdete lepší lokalitu. Skiareál Špindlerův Mlýn provozuje 5 lanových drah a 11 lyžařských vleků ve Špindlerově Mlýně a na Horních Mísečkách, celkem 26 km sjezdových tratí, z kterých je 85% možno v případě nepříznivých sněhových podmínek technicky zasněžit. Pro začátečníky a rodinné dovolené s dětmi je velmi vhodný areál Horní Mísečky, který nabízí čtyři lyžařské vleky, vždy kvalitně upravené sjezdovky a snowpark určený snowboardistům.

 

 

Rezervovat ubytování v PENSION ASPEN - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah