APARTMÁNY HROMOVKA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Hromovka jsou skvělé místo pro relax i aktivní odpočinek v nejznámější krkonošské lokalitě, ve Špindlerově mlýně. Apartmány se nacházejí přímo u lanovky Hromovka. Hosté se mohou ubytovat v několika moderně vybavených apartmánech, které nabízejí ojedinělý výhled přímo na sjezdovku a do přírody. Architektura objektu odkazuje na kombinaci typických krkonošských materiálů – dřeva a kamene. Design a vybavení interiérů odpovídá specifickým nárokům moderních horských apartmánů.

Na místě je lyžárna a můžete si zde půjčit i lyžařské vybavení.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁNY HROMOVKA ubytování v apartmánu

Apartmány Hromovka disponují moderně a vkusně zařízenými apartmány, kde každý apartmán je vybaven vlastní kuchyní s myčkou nádobí, pohovkou, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem.

Gastronomie

Všechny apartmán mají k dispozici vlastní plně vybavenou kuchyň pro přípravu vlastních jídel. Mezi vybavení patří mikrovlnná trouba, lednice, sporák, rychlovarná konvice a kávovar.

Okolí apartmánu a Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn je významné a turisticky velice známe lyžařské středisko v Krkonoších. Město Špindlerův Mlýn nabídne návštěvníkům hned několik lyžařských vleků. V letních měsících pak malebnou přírodu, kam můžete vyrazit za turistikou či na houby. Nechybí ani bobová dráha.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY HROMOVKA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah