HOTEL ASTRA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Astra Superior ***

je příjemný wellness hotel v samotném srdci Krkonoš, v nadmořské výšce 800 m. n. m. Hotel je vzdálen cca 10 minut pěšky z centra Špindlerova Mlýna. Z hotelových pokojů jsou krásné výhledy na Kozí Hřbety, Hromovku a Špindlerovskou přehradu.

V našem hotelu jsou moderně vybavené dvoulůžkové, třílůžkové a rodinné pokoje, a apartmány pro 4-5 osob. Všechny pokoje disponují koupelnou se sprchovým koutem, televizí, a vysokorychlostní Wi-fi. Na naše pokoje se můžete podívat zde

Hotel disponujeme bezplatným parkováním pro hotelové hosty. Možnost parkování autobusu.

Cesta k autobusovému nádraží ve Špindlerově Mlýně je 1,5 km. Zastávka skibusu cca 300m. Nejbližší vlaková stanice je ve Vrchlabí, které se nachází 16km od Špindlerova Mlýna. Poté je nutné pokračovat autobusovou dopravou.

Hotel Astra akceptuje pouze malé psy do 30cm v kohoutku. Doplatek za psa činí 600 CZK za noc.

Wellness Hotel Astra Superior *** se nachází v centru nejvyšších českých hor, Krkonoš v nadmořské výšce 800 m. n. m. , nedaleko sportovních středisek a centra Špindlerova Mlýna.

Hotel je vybaven moderním wellness, které je ideální pro váš odpočinek a relax mysli i těla. Těšit se můžete na privátní Spa, bazén, sauny, solnou jeskyni, masáže

Špindlerův Mlýn patří mezi nejlepší turistická a lyžařská střediska v České Republice. Za návštěvu rozhodně stojí lyžařský areál Svatý Petr, Medvědín nebo Mísečky. Tato střediska nabízejí vynikající sjezdové a běžecké tratě, lyžařské vleky asedačkové lanovky na špičkové úrovni. V letních měsících jsou Krkonoše turistickým rájem.

Recepce

Snídaně jsou podávány od 7.30 - 10.00 hod.

Večeře jsou podávány od 18.00 - 20.00 hod.

Otevírací doba: info na recepci

Gastronomie

Stravovat se u nás můžete v restauraci, která se nachází v prvním patře hotelu. Podáváme zde snídaně a večeře formou bufetu a ve vybraných termínech formou 3 chodového menu se salátovým bufetem.
V přízemí hotelu najdete lobby bar, který je k dispozici dle sezóny. V zimní sezóně od 16:00 -23:00.

Rezervovat ubytování v HOTEL ASTRA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah