SPORTHOTEL OLYMPIA - Stachy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

LEGENDA PRO SPORT STVOŘENÁ

Sporthotel Olympia**** se nalézá v centru šumavského lyžařského areálu Zadov - Churáňov a to přímo u nástupiště běžeckých lyžařských tras.

Vyčistěte si Vaše plíce právě u nás v hotelu právě díky jeho ve výšce 1080 m n. m. ! Právě nadmořská výška a samotné umístění Sporthotelu Olympia**** v rámci lyžařského areálu zajišťuje úžasný pocit z čistého horského vzduchu.

V blízkosti hotelu je umístěn sjezdový areál Kobyla.

Hotel je situován na nejlepším možném místě v lyžařském areálu Zadov. Klidné místo s krásnými výhledy a zároveň s velmi dobrou celoroční dostupností pro lyžaře, cyklisty, pěší turisty a milovníky wellness. K dispozici jsou Vám sauny, whirlpool nebo privátní wellness. Nabídka masáží je na hotelu k dispozici. Hotelové fitness je ve sportovním hotelu samozřejmostí.

Hotel disponuje největším kongresovým sálem na Šumavě. Jeho kapacita je 150 míst.

SPORTHOTEL OLYMPIA ubytování v hotelu

Pokoje jsou plně vybavené dle standardu čtyřhvězdičkového hotelu pro Vaše maximální pohodlí. Hotel disponuje celkem 50 pokoji různého typu, vč. vícelůžkových apartmánů.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Lobby bar nabízí alkoholické i nealkoholické nápoje, které Vás osvěží nejen po dlouhé cestě do hotelu.

Hotelová restaurace si zakládá na tradiční české kuchyni, ale čerpá i ze zahraničních menu. Terasa, která je součástí restaurace, nabízí pohodlné posezení s příjemným prostředím.

V restauraci Vás uvítá moderní a klidné prostředí. Doménou místnosti jsou skleněné stěny, díky kterým máte nádherný výhled na okolí hotelu!

Rezervovat ubytování v SPORTHOTEL OLYMPIA - Stachy

Nejbližší ubytování ve Stachách a okolí

Ubytování Stachy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah