HOTEL ZADOV - Stachy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Zadov se nachází v čisté přírodě chráněné krajinné oblasti Šumavy. Je umístěn v nadmořské výšce 1050 m nad mořem na svahu hory Churáňov. Z oken a terasy je překrásný výhled na předhůří centrální Šumavy.

Zdravé lesní porosty, množství lesních plodů, zajímavá horská flóra, ráj houbařů. Hotel má 58 nově zrekonstruovaných pokojů s celkovou kapacitou 165 lůžek. Náš Hotel nabízí vlastní půjčovnu kol a slevy na veškeré nákupy v obci Kvilda v našich dalších provozovnách- Sport Kvilda a Obchůdek pro TEBE.

Pro společenské posezení je připraven hotelový salónek o kapacitě až 60-ti osob, s možností využití kancelářského vybavení (PC, internet, TV-SAT, video, projekční plátno, flip chart).

HOTEL ZADOV ubytování v hotelu

Hotel má 58 nově zrekonstruovaných pokojů s celkovou kapacitou 165 lůžek.

Recepce

Recepce je otevřena non-stop.

Gastronomie

Restaurace hotelu má připraven široký výběr Šumavských jídel. Kuchyně hotelu je schopna zajistit i gastronomické akce na objednávku (zabíjačka, staročeská hostina, grilování, rauty). Kapacita restaurace je 100 míst. Posezení na terase hotelu s překrásným výhledem na Šumavu patří k nezapomenutelným zážitkům. Občerstvení pro hosty zabezpečuje i bar v hotelové hale.

Okolí hotelu a Stachy

Sportovní areál v těsné blízkosti hotelu je možné využít v zimním i letním období pro lyžování, turistiku a cykloturistiku. Sjezdovky se nachází cca 50 - 300 m od hotelu. Polohou je ideální jako vstupní brána pro poznávání centrální Šumavy. Vzhledem k nevelkým výškovým rozdílům a lehkým až středně těžkým profilům sjezdových tratí je velmi oblíbené pro rodinnou rekreaci. Pokud běh na lyžích patří mezi Vaše oblíbené sporty, ideální nenáročný terén šumavský plání a pravidelně upravované turistické trasy, nabízí jedno z nejlepších běžeckých lyžování na českých horách a jsou velkým lákadlem pro milovníky běžeckého lyžování. . Na lyžařské trasy se můžete podívat zde.

Rezervovat ubytování v HOTEL ZADOV - Stachy

Nejbližší ubytování ve Stachách a okolí

Ubytování Stachy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah