PENZION NA LOSENICI - Stachy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Náš penzion Na Losenici se nachází na samotě v krásném údolí Národního parku Šumava, kterým protéká říčka Losenice. V kraji Karla Klostermanna, známého českého spisovatele, najdete hluboké šumavské lesy, klid, pohodu a spousty hub.

Penzion nabízí ubytování ve 14 pohodlných pokojích s maximální kapacitou 36 osob. Každý pokoj je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou.

Pro hosty je zde připraven bar, společenská místnost s krbem a TV, herna pro děti, zahradní posezení s ohništěm, dětské hřiště a hřiště na volejbal, nohejbal a badminton. V zimních měsících využijte naší saunu a vířivku. Vaše kola a lyže si můžete uschovat v uzamykatelné místnosti.

Parkování u chaty a bezdrátové připojení k internetu zdarma.

PENZION NA LOSENICI ubytování v hotelu

Pokoje jsou rozděleny na osm dvoulůžkových pokojů, čtyři třílůžkové pokoje a dva čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj může mít přistýlku.

Gastronomie

Rádi připravíme vegetariánské, veganské, bezlepkové jídlo či po domluvě jakoukoliv dietu.

Okolí hotelu a Stachy

Popelná, brána do NP Šumava, se nachází 10 km od města Kašperské hory. Šumava nabízí nepřeberné možnosti turistických a sportovních využití. Na své si tu příjdete jak v létě, tak v zimních měsících. Hned u penzionu se nachází lyžařský vlek.

Rezervovat ubytování v PENZION NA LOSENICI - Stachy

Nejbližší ubytování ve Stachách a okolí

Ubytování Stachy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah