SKI APARTMÁNY ZADOV - Stachy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ski apartmány Zadov jsou celoroční rekreační zařízení v krásné přírodě uprostřed Šumavy, v turistickém letovisku s letní i zimní sezónou na Zadově.

V těsné blízkosti sjezdovky Ski areálu Zadov, k lanovce dojedete pohodlně na lyžích přímo z naší lyžárny. Běžecký lyžařský areál s nástupním místem nejenom do závodních tratí, ale zejména na desítky kilometrů tratí turistických je kousek od nás.

V létě je zde plno tras a turistických cílů jak pro pěší tak pro cyklisty. Pro perfektní znalost Šumavy nabízíme i průvodcovské služby po Šumavě, nejen v češtině, ale po domluvě i v dalších světových jazycích angličtina a němčina. V současné době jsme ideálním zařízením pro skupiny. Naše zařízení se skládá z dvou budov. V celém areálu a obou budovách je wifi.

SKI APARTMÁNY ZADOV ubytování v hotelu

Budova A zatím je zařízená v retrostylu na patře mají pokoje společná sociální zařízení, pouze pokoj č. 204 má vlastní koupelnu. Budova v roce 2020 a 2021 projde kompletní rekonstrukcí. Retro se promění v moderní samostatné apartmány. Zatím je zde k dispozici 17 pokojů s 46 lůžky (9× dvoulůžko, 4× trojlůžko, 2× čtyřlůžko a po jednom pěti a jednom jednolůžkovém pokoji). V přízemí je k dispozici jídelna, bar a kuchyně, kde až do konce března 2020 vaří vyhlášený kuchař Mirek Dušek. Ve společenské místnosti v přízemí je společná velkoplošná televize, možnos čepovaného piva, atd... Budova má suterén, kde jsou lyžárny a sušárny, rovněž možnosti parkování kol.

BUDOVA A: DVOULŮŽKOVÝ POKOJ

Dvoulůžkový pokoj s vlastním umyvadlem.

BUDOVA A: TŘÍLŮŽKOVÝ POKOJ

Třílůžkový s vlastním umyvadlem, některé pokoje mají předsíňku.

BUDOVA A: ČTYŘLŮŽKOVÝ POKOJ

Čtyřlůžkový pokoj s vlastním umyvadlem. Jeden čtyřlůžkový pokoj má předsíňku a vlastní sprchu.

BUDOVA A: PĚTILŮŽKOVÝ POKOJ

Jeden pokoj máme takto velký s pěti lůžky. Umyvadlo vlastní.

Budova B již dnes nabízí apartmány s vlastním sociálním zařízením, školicí místností a malou společnou kuchyňku. V budově B je k dispozici 9 apartmánů s celkovou kapacitou 26 lůžek a dále s možnými 4 přistýlkami. (2+2+2+2+3+3+4+4+4). Ve školicí místnosti je dataprojektor a projekční plátno. Ubytovaní hosté z budovy B mají možnost využívat suterén i celé přízemí budovy A (lyžárny, sušárny, jídelnu, kuchyň, společenskou místnost s barem).

BUDOVA B: DVOULŮŽKOVÝ APARTMENT

Dvoulůžkový Apartmán s gaučem navíc. Vlastní koupelna a WC, vlastní zádveří s malou chodbičkou. Televize na pokoji. Wifi FREE. Společenská místnost a společná malá kuchyňka k dispozici.

BUDOVA B: TŘÍLŮŽKOVÝ APARTMENT

Třílůžkový Apartmán s gaučem navíc. Vlastní koupelna a WC. Televize na pokoji. Wifi FREE. Společenská místnost a malá společná kuchyňka k dispozici.

BUDOVA B: ČTYŘLŮŽKOVÝ APARTMENT

Čtyřlůžkový Apartmán se dvěma samostatnými ložnicemi. Vlastní koupelna a WC, vlastní zádveří s malou chodbičkou. Televize na pokoji. Wifi FREE. Společenská místnost a malá společná kuchyňka k dispozici.

Recepce

8:00 - 16:00, ale nejlépe je domluvit se po telefonu

Gastronomie

Pro zimu 2020 vaříme. Kuchyni vede vyhlášený kuchař Miroslav Dušek, který tři desítky let vařil v USA pro americkou smetánku, včetně třech amerických prezidentů. Nyní tedy bude vařit pro vás na Zadově. Připravuje bohaté snídaně formou bufetu s mezinárodní kuchyní. Cena snídaně je 130 Kč a je pouze pro ubytované hosty. Kromě snídaně připravuje také večeře, opět mezinárodní kuchyně, příprava 2-3 jídel, podle obsazenosti penzionu. Cena za večeři je 150 Kč. Večer také provozuje bar ve společenské místnosti s velkoplošnou televizí.

Rezervovat ubytování v SKI APARTMÁNY ZADOV - Stachy

Nejbližší ubytování ve Stachách a okolí

Ubytování Stachy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah