PENZION PLÁNĚ - Vimperk

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion Pláně, který leží na území CHKO Šumava, na hranici Šumavského národního parku ve výšce 1. 078m. n. m. , necelé dva kilometry od obce Nové Hutě a pouhých 600 metrů od horní stanice lanovky Kobyla u lyžařského střediska Zadov (Churáňov). Penzion leží na křižovatce turistických, cyklistických a běžkařských tras, a je proto ideálním místem nejen pro relaxaci, ale především pro ty, kteří dávají přednost aktivnímu odpočinku. Ubytovací kapacita penzionu je 17 lůžek. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, dvoupokojový apartmán navíc kuchyňku. Bližší informace o nabídce ubytování, stravování a cenách naleznete v sekci Ubytování.

Gastronomie

Kromě ubytování nabízí penzion Pláně také občerstvení pro veřejnost, kde si můžete vybrat z několika teplých i studených jídel. V zimě a za nepříznivého počasí je v penzionu k dispozici jídelna, v letních měsících mohou hosté využít také venkovního sezení na terase nabízející krásné výhledy na Boubín, hřebeny Smrčiny a Trojmezí. Ctíme domácí kuchyni - polévky, hotová jídla, minutky, dezerty. Nabízíme různé druhy kávy, horké i studené nápoje.

Okolí pensionu a Vimperk

Okolí penzionu Pláně nabízí zároveň nejrůznější volnočasové aktivity, z nichž si Vaše rodina může vybrat podle potřeby. V létě se s dětmi můžete vypravit na kratší i celodenní pěší či cyklistické výlety (penzion leží přímo na křižovatce turistických a cyklistických tras), v zimě se od nás můžete vydat jak na běžky, tak sjezdovky.

Rezervovat ubytování v PENZION PLÁNĚ - Vimperk

Nejbližší ubytování ve Vimperku a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah