APARTMÁNY U MICHALA - Stachy

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány u Michala nabízí ubytování v apartmánech v Zadově nedaleko lyžařských sjezdovek.

Každý apartmán je situován pro 6 osob bez možnosti přistýlky. Oba apartmány jsou vybaveny vlastním sociálním zázemím a vybavenou kuchyní. Pro oba apartmány jsou u stupu k dispozici botníky s věšáky na bundy a následně je možné vstoupit do 1. patra, kde jsou umístěny apartmány.

V přízemí je hostům k dispozici společenská místnost s vlastním sezením, minibarem (kompletní sada příborů a talířů, sklenky na pití a lednice s mrazákem). Společenská místnost je vybavena kulečníkem, šipkami, kroket, badminton. Nově je chalupa vybavena lyžárnou (držák na 12 lyží včetně hůlek a sušák na 16 párů obuvi). Dále je pro ubytované zhotovené druhé samostatné parkoviště (celková kapacita vozidel je cca 6 vozů).

Okolí apartmánu a Stachy

Ideální místo odkud lze vyrazit kamkoli na výlet - Zadov (skokanský můstek s vyhlídkou), Stachy (hasičské muzem, hřibový park, sklárna), Javorník, Kvilda, Modrava, Srní, Nové Hutě, Kašperské Hory, Sušice, Vimperk. Muzea, hrady, zámky, přírodní krásy, které stojí za to navštívit. Přijeďtě si odpočinout a poznávat krásy Šumavy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U MICHALA - Stachy

Nejbližší ubytování ve Stachách a okolí

Ubytování Stachy

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah