APARTMANY ANNA - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Anna se nacházejí v centru rekreačního středicka Černý Důl v Krkonoších.

Apartmány Anna leží v obci Černý Důl a poskytují ubytování ve třech samostatných jednopokojových apartmánech s celkovou kapacitou 12 lůžek. Každý apartmán má vlastní vchod, uzamykatelný úložný prostor k ukládání lyží a zavazadel a vlastní koupelnu. Parkování zajištěno přímo u objektu. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMANY ANNA ubytování v apartmánu

K dispozici jsou 3 jednopokojové apartmány, každý se čtyřmi lůžky. Součástí každého apartmánu je zařízený kuchyňský kout (lednice, varná deska, mmikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí) a koupelna se sprchovým koutem a WC. Každý apartmán má k dispozici uzamykatelný úložný prostor na lyže či zavazadla.

Gastronomie

Apartmány jsou vybaveny zařízenou kuchyňkou. V okolí je několik restaurací, ta nejbližší je vzdálena cca 160 m. Za poplatek lze objednat snídaně.

Okolí apartmánu a Černý Důl

Apartmán leží v centru rekreačního střediska Černý Důl v Krkonoších. Horské středisko leží na úpatí Černé Hory asi 20 km od Špindlerova Mlýna a 20 km od Pece pod Sněžkou. Do 350 m od apartmánů najdete lyžařský areál Skiresort Černá Hora, který zahrnuje mimo jiné také lyžařské areály v Jánských Lázních a ve Svobodě nad Úpou. Jedná se dohromady celkem o 4 lanovky, 22 vleků a 20 km sjezdovek, které je možné využít na jednu společnou pernamentku. Jednotlivé areály jsou propojeny skibusy. Nejbližší zastávka skibusu je na náměstí nebo u Hotelu Aurum. V blízkosti apartmánů je také bazén, sauna, kuželky, masáže, kadeřnictví, kosmetika. V případě špatného počasí můžete zajít do nově otevřeného Muzea Podzemí Krkonoš a poté si zpříjemnit odpoledne posezením v některé ze zdejších hospůdek. V obci se nacházejí také půjčovny lyží a lyžařské školy.

Rezervovat ubytování v APARTMANY ANNA - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah