HOTEL UNION - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Union  se nachází ve středisku Černý Důl, na poloviční cestě mězi Špindlerovým Mlýnem a Pecí pod Sněžkou, cca 5km od Janských Lázní.   Nabízí celoroční ubytování v nádherném prostředí Krkonoš. V zimě nabízí ubytování s polopenzí, v létě nabízí pouze se snídaní.  

Hotel Union -  Celoroční ubytování v nádherném prostředí Krkonoš. Nabízí ubytování v moderně zařízeném prostředí. K dispozici je Wi-Fi připojení k internetu zdarma.  
Všechny pokoje jsou mají vlastní sociální zařízení.

Pro kuřáky je  vyhrazené místo venku na terase. Všechny vnitřní prostory hotelu jsou nekuřácké. Pobyt domácích mazlíčků  je možný po předchozí domluvě a za poplatek. Parkování  zdarma na náměstí před hotelem.

V létě  příjemné posezení na terase, krb - možnost grilování - dřevo k dispozici, bazén pro děti.

Společenská místnost  je přístupná neomezeně a je možné zde konzumovat vlastní potraviny a nápoje v době, kdy není v provozu hotelová restaurace. Součástí společenské místnosti je malá kuchyňka vybavená nádobím, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, malým elektrickým vařičem a lednicí. Slouží pouze k nenáročnému vaření, nebo ohřátí již hotového jídla.

K dispozici je sauna pro 2/4 osoby za poplatek. Nutné rezervovat 2 hodiny předem.

HOTEL UNION ubytování v hotelu

Moderní 2-4 lůžkové pokoje  s vlastním sociálním zařízením.

Jeden velký apartmán pro 4-5 osob s prostornou vybavenou kuchyní, jedno studio pro 4 osoby s   vybaveným kuchyňským koutem.

Gastronomie

Hotelová restaurace  je v provozu v zimním období. Snídaně 8.00 -9.00 a večeře 18.00 -19.00 jsou podávané formou bohatého bufetu. V hotelové restauraci je zákaz konzumace vlastních nápojů.

Okolí hotelu a Černý Důl

Výborné podmínky pro sjezdové lyžování! Lyžařské vleky dostupné pěšky nebo skibusem. SKIRESORT ČERNÁ HORA - nový lyžařský region Černý Důl + Janské Lázně + Svoboda nad Úpou + Pec pod Sněžkou = 6 lanovek, 22 vleků, 20km sjezdovek na společnou jízdenku!

Areály jsou propojeny skibusy. Zastávka skibusu přímo před pensionem.  

V létě ideální výchozí bod pro turisty a cyklisty toužící po horském terénu. V okolí též několik nenáročných vycházkových tras vhodných pro děti a méně zdatné turisty.

Rezervovat ubytování v HOTEL UNION - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah