HOTEL POŠTA - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Pošta je romantický hotel ležící na náměstíčku malebného krkonošského městečka Černý Důl. Hotel Pošta má kapacitu 60 lůžek a nabízí ubytování ve třinácti pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí, dvou apartmánech a jednom nadstandardně vybaveném apartmánu s kuchyní.

Pro naše hotelové hosty je k dispozici také dětský koutek s posezením a s TV. V hotelu můžete dále využít WiFi připojení po celém hotelu zdarma. V hotelu nechybí lyžárna / kolárna. Pro hosty, kteří k nám přijedou na motorkách máme garáž, kde si mohou bezplatně zaparkovat své motorky (doporučujeme při rezervaci zamluvit, prostor je omezen). Parkování je zdarma před hotelem.

HOTEL POŠTA ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, vlastním sociálním zařízením s toaletou, TV SAT a připojením wifi.

Gastronomie

Restaurace Pošta neslouží pouze pro hotelové hosty, ale je otevřena po celý den od 10:00 do 22:00 +. V naší restauraci si můžete pochutnat na českých i mezinárodních pokrmech a k tomu popít Plzeň nebo Kozla či výborné moravské víno.

Kapacita je restaurace je 60 míst + menší salónek pro 20 osob. Pokud u nás budete chtít uspořádat svatbu, firemní večírek nebo jinou oslavu, můžeme Vám nabídnout velké množství rautů a slavnostních menu dle Vašeho výběru.

Okolí hotelu a Černý Důl

Krkonoše nabízí mnoho aktivit po celý rok. V létě se můžete vydávat na pěší i cyklistické výlety po okolí. Zajímavými cíli jsou Sněžka a Růžová hora nebo Studniční hora. Oblíbený je i sjezd na koloběžkách z Černé hory, na ni se přitom dostanete pohodlně lanovkou. Nedaleko vrcholu této hory se rozléhají rašeliniště s jezery. Vše je pohodlně přístupné po dřevěných chodnících.

V zimě jsou okolní svahy plné lyžařů, kteří hledají dlouhé sjezdovky různých obtížností. Využít lze i lyžařských škol. Pro milovníky bílé stopy jsou upravovány desítky kilometrů běžkařských tratí.

Mnoho zajímavých míst naleznete i v blízkém Polsku. Například muzeum miniatur známých hradů a zámků v Kowarech.

Rezervovat ubytování v HOTEL POŠTA - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah