UBYTOVÁNÍ C54 - Černý Důl

Více o privatu

Popis ubytování

Útulný penzion Ubytování C54 ležící na náměstí Černého Dolu v Krkonoších je vhodný pro rodinnou dovolenou, milovníky sjezdového lyžování, běžkaře, cykloturisty, milovníky pěších túr, ale i pro oslavy, srazy, sportovní soustředění apod. Ubytování nabízí dvou, tří a čtyřlůžkové pokoje. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Ve společenské místnosti je krb, vybavená kuchyňka, dětská stolička, TV, SAT.

Vaši letní rodinnou dovolenou Vám na naší zahradě zpestří letní terasa s možností grilování, dětské hřiště se skluzavkou, prolézačkami a houpačkami, pískoviště, ruské kuželky, stolní tenis, multifunkční stůl (stolní fotbálek, kulečník) a zahradní bazén se solárním ohřevem.

V celém objektu je možné připojení na internet WI-FI zdarma.

UBYTOVÁNÍ C54 ubytování na privatu

Ubytování celkem nabízí jednu dvoulůžkový pokoj, pět třílůžkových pokojů a jeden čtyřlůžkový pokoj. Maximální kapacita je 24 osob (21+3 lůžek). Každý pokoj má vlastní sociální zařízení.

Gastronomie

K dispozici je vybavená kuchyňka nacházející se ve společenské místnosti. K vybavení kuchyňky patří nádobí, kuchyňské náčiní, mycí potřeby a utěrky.

Okolí privatu a Černý Důl

Poloha ubytování nabízí mnoho možností jak pro pohodové výlety s malými dětmi, tak i náročnější výšlapy ať už pěšky nebo v létě na kole a v zimě na běžkách.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ C54 - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah