HOTEL AURUM - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Aurum se nachází v klidné obci Černý důl v Krkonoších. Ubytovat se zde můžete v jednolůžkových až dvoulůžkových pokojích a apartmánech. V hotelu se nachází restaurace. Součástí hotelu je venkovní i vnitřní bazén. Dopřát si zde můžete masáže či pobyt v sauně. Přímo v budově se nachází bowling, kulečník nebo šipky. Děti se zabaví ve vnitřní herně nebo na venkovním hřišti s prolézačkami. Multifunkční hřiště v areálu hotelu může sloužit pro tenis, volejbal nebo nohejbal.

HOTEL AURUM ubytování v hotelu

K dispozici jsou jednolůžkové až dvoulůžkové pokoje a 4 lůžkové apartmány. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, televizor a lednici. Samozřejmostí je bezplatné bezdrátové připojení k internetu.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně. Za příplatek je možné objednání polopenze nebo plné penze. Všechna jídla jsou podávána v restauraci, která je v budově ubytování.

Okolí hotelu a Černý Důl

Přímo v areálu hotelu najdete mnoho aktivit, které zabaví vás i vaše děti.

Okolní horská krajina vám nabízí mnoho značených stezek, po kterých se můžete pěšky nebo na kole dostat k těm nejznámějším cílům toho nejvyššího pohoří na našem území. Téměř všechny dobře známé vrcholy jsou dosažitelné lanovkou.

V zimě jsou okolní svahy plné sjezdovek různých délek a obtížností. Vybere si téměř každý. Najdete zde i několik lyžařských a snowboardových škol, ve kterých se mohou naučit sjíždět svahy i ti nejmenší. Pro běžkaře jsou připraveny kilometry upravovaných běžkařských tras.

Mnoho zajímavého můžete vidět i v blízkém Polsku, za zmínění stojí muzeum miniatur známých hradů a zámků v Kowarech.

Rezervovat ubytování v HOTEL AURUM - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah