PENZION JAROSLAVA - Černý Důl

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jaroslava se nachází 500m lyžařské sjezdovky a nabízí zahradu s bazénem.

Penzion Jaroslava disponuje 6-ti pokoji s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, wi-fi Internet. Pro naše hosty je k dispozici udžovaná zahrada s bazénem, pergolou s možností grilování a ohniště s posezením.

Hostům je dále k dispozi parkoviště přímo před domem a pro motorkáře garáž. Na patře je společenská místnost s kulečníkem, šipkami, balkón pro kuřáky a standartně vybavená kuchyn s varnou deskou, troubou myčkou nadobí, včetně mikrovlnné trouby a preso, kavovar.

Cca 10 min. pěšky je Skiareal Černý Důl do kterého vás také každých 15 minut dopraví během 5minut CITYBUS.

Černý Důl – Hofmanky expres/vyhřívana šestisedačka s bublinou/ jezdí rychlý SKIBUS cca 15min. a dalších 5min ke kabinové lanovce na Černou hor.

Okolí pensionu a Černý Důl

Léto-Nejvyšší české hory Krkonoše jsou oblíbené hlavně v zimních měsících. I v létě je tu ale překrásně. V nejteplejším počasí se příjemně zchladíte ve vlahých lesích a na březích zurčících řek. Louky jsou rozkvetlé a zarostlé vysokou travou, která láká k lenivému odpočinku mezi sportovními výkony.

V širším okolí chalupy naleznete nekolik kabinových lanovek, včetně lanovky na Sněžku v Peci pod Sněžkou či lanovky na Černou horu v Janských Lázních. Můžete využít mnoha půjčoven horských kol a koloběžek, na kterých můžete podniknout dlouhý sjezd z Černé hory do Janských Lázní či do Pece pod Sněžkou.

Zima v Krkonoších nabízí vyžití pro vyznaveče všech zimních sportů. Na své si přijdou milovnící sjezdového i klasického lyžování stejně jako příznivci zimní turistiky či sánkování.

Chalupa leží 500 metrů od spodních stanic dvou sedačkových lanovek. Součástí areálu je dále několik lyžařských vleků včetně zařízení pro děti. Celý areál spadá pod Skiresort Černá hora – Pec jež nabízí více jak 30 kilometrů sjezdovek včetně nočního lyžování, sáňkařskou dráhu a mnoha dalšího. Mezi všemi hlavními centry skiresortu jezdí pravidelně skibusy.

Rezervovat ubytování v PENZION JAROSLAVA - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah