APARTMÁNY DALIHORY - Černý Důl

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Dalihory, prosluněné klidné místo na okraji malebného městečka Černý Důl v srdci Krkonoš, které poskytuje ty nejlepší podmínky pro sportovní aktivity, turistiku i relaxaci v přírodě po celý rok.

Apartmány Dalihory, to je spojení jména Dalibor a jeho oblíbených hor - Krkonoš, ve kterých nedaleko svého bydliště na Slunečném vrchu ve Vrchlabí objevil se svým kamarádem Láďou pozemek spřízněný jménem a možná i osudem - Slunečná louka.

Prosluněné klidné místo na okraji malebného městečka Černý Důl, který navštěvujeme již roky, na kolech, na lyžích, na skialpech…. ,

v jakémkoliv ročním období, okouzlilo také manželky Lucku s  Lindou.            

A tak jsme si sami sobě i Vám, co jste nás již navštívili anebo to teprve plánujete, , Dali" nejen, , hory" na pár chvil, ale hlavně možnost trávit volný čas v  příjemném prostředí našich apartmánů na pěkném místě v  Krkonoších.

 

Apartmány naleznete na Slunečné louce v  malebném městečku Černý Důl

v  srdci Krkonoš, u lesa a menšího tenisového kurtu, nedaleko centra (5 min. chůze) a lyžařského areálu (10 min. chůze).

Exteriér i interiér kombinuje cit pro moderní bydlení a horskou přírodu, nabízí příjemné ubytování, výhled na okolní lesy, na městečko a sjezdové tratě blízkého lyžařského areálu, jenž je součástí lyžařského střediska SkiResort Černá Hora. Slunečná louka, na níž dům stojí, je strategickým zázemím pro všechny nadšené lyžaře, skialpinisty, běžkaře, sáňkaře, turisty, cyklisty, a stejně tak, jako celá tato lokalita, poskytuje ty nejlepší podmínky pro sportovní aktivity, turistiku i relaxaci v  přírodě po celý rok.

APARTMÁNY DALIHORY ubytování v apartmánu

Objekt se skládá z 2 samostatných apartmánových domů (dvojdomek) o velikosti 130 m² obytné plochy / 1 polovina, z nich každý má vlastní vchod, parkoviště a terasu Každý apartmán se pronajímá jako celek Standardní doba ubytování v letním i zimním sezóně je týden, pokud je volno nebo po domluvě můžete využít ubytování i na menší počet nocí, minimálně však na 2 noci 1 apartmán je pro max. 10 osob a je vhodný pro větší rodinu, partu lidí, nebo 2 rodiny

PŘÍZEMÍ

prostorná předsíň s  lavičkami, botníkem, skříňkami, zrcadlem a množstvím věšáků moderně a plně vybavená kuchyň s  jídelním stolem plynule navazuje na obývací pokoj a umožňuje kuchaři příjemný kontakt s  přáteli u stolu či výhled ven obývací pokoj s  krbovými kamny, TV a rozkládací sedací soupravou (2 místa na spaní) navazuje na kuchyň, přední stěna je celoprosklená s výhledem na Černý Důl a sjezdovky, část okna zároveň slouží jako dveře na terasu a zahradu toaleta s umyvadlem koupelna s  infrasaunou a sprchovým koutem, 2 umyvadla, fén lyžárna / kolárna se sušáky na boty

1. patro

čtecí koutek pokoj č. 1 – manželská postel pokoj č. 2 – manželská postel, která lze rozdělit na 2 samostatná lůžka a rozkládací pohovka jako přistýlka (celkem 4 místana spaní), TV pokoj č. 3 – manželská postel, která lze rozdělit na 2 samostatná lůžka, TV koupelna s toaletou a bidetem, sprchový kout, 2 umyvadla a fén
Zahrada a parking venkovní terasa s  posezením v  letních měsících pod terasou se nachází neoplocená zahrada a apartmány nejsou vzájemně oddělené plotem parking v  bezprostřední blízkosti u vchodu do apartmánu (2 parkovací místa) ·  nebo lze využít záchytné parkoviště, které je zdarma a nachází se před zahradou (nelze nárokovat parkovací místo) k  domu vedou 2 příjezdové cesty, od hotelu Aurum, nebo od hlavní silnice vedoucí do Janských Lázní, cesty jsou v  zimních měsících udržované zásuvka pro nabíjení elektromobilu jednotná pro oba apartmány Vytápění v  obývacím pokoji jsou krbová kamna, která však neslouží k  vytápění celého domu ve všech místnostech je nainstalováno podlahové topení. Velmi praktické a příjemné při návratu z nepříznivého počasí koupelny jsou dále vybaveny elektrickými žebříky na ručníky všechny místnosti jsou samostatně regulovatelné. Nastavení řešíme individuálně dle přání zákazníků

Okolí apartmánu a Černý Důl

Zima

Naše apartmány jsou skvělým výchozím bodem pro všechny milovníky zimních sportů, od lyžaře, běžkaře, až po skialpinisty a sáňkaře.

Černý Důl je součástí velkého lyžařského střediska SkiResort ČERNÁ HORA - PEC a nabízí 2 lanovky a 5 vleků a 10 km běžeckých tratí. Sjezdovky a trasy jsou od apartmánů v dojezdové vzdálenosti 5 minut. Ve skiresortu funguje systém dopravy skibusy.

Nedaleko se nachází další areály patřící do celého skiresortu, a to Hofmanky, kabinová lanovka Janské Lázně, Live park Formánky, Protěž, areál Velká a Malá Úpa, Mladé Buky, Pec pod Sněžkou. 20 km je to do Skiareálu Herlíkovice a 30 km do Skiareálu Špindlerův Mlýn.

Pro milovníky adrenalinu je v Peci vybudován snowpark. Využít můžete také zábavné tratě Funline s klopenými zatáčkami a terénními vlnami v Peci a Černém Dole.

Běžkaři se mohou těšit na upravené i neupravené tratě přímo v Černém Dole. Nejvíce jich však najdete na Černé hoře. Tratě jsou dlouhé zhruba 5 až 10 km. A pokud počasí a  sníh přeje, je možné za domem nasadit skialpy a vyrazit do terénu na vrcholky hor pro překrásné výhledy, nebo jen tak rekreačně po okolí. Ve SkiResortu Černá hora – Pec si můžete zapůjčit kompletní vybavení a využít znalostí a zkušeností průvodce.

Celoročně můžete vyrazit za kulturou a gastronomií do nedalekého Vrchlabí a Trutnova, pobavit se v  Music clubu v  Peci, s  dětmi tvořit ve výtvarném klubu Bosorka v  Janských Lázních, sjíždět bobové dráhy v  Peci, v  Mladých Bukách a Špindlerově Mlýně, relaxovat v  léčivém termálním bazénu v Aquacentru Janské Lázně.

V blízkosti našich apartmánů se nachází hotel Aurum, kde lze po předchozím objednání navštívit bazén, vířivku, nebo tělocvičnu. Kromě dobré večeře, na kterou si v hotelu Arumu můžete zajít, je možné si v přilehlém baru Jáma zamluvit kuželkovou dráhu s obsluhou.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY DALIHORY - Černý Důl

Nejbližší ubytování v Černém Dole a okolí

Ubytování Černý Důl

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah