PENZION PIRANHA - Mělník

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Piranha nabízí příjemné ubytování v Mělníku.

Penzion Piranha leží v Mělníku a nabízí ubytování ve stylových dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a jednom kompletně bezbariérovém čtyřlůžkovém pokoji. Součástí penzionu je pizzerie. V objektu je wifi připojení zdarma, parkování na soukromém parkovišti u penzionu. Pro zpříemnění pobytu je pro hosty připravena sauna.

PENZION PIRANHA ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje s manželskými nebo oddělenými postelemi. Každý z pokojů má vlastní koupelnu se sprchou a WC. Dále je zde k ubytování velký čtyřlůžkový pokoj, který se nachází v přízemí a je kompletně bezbariérový, včetně koupelny.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Součástí penzionu je pizzerie s barem. V okolí penzionu se nachází několik dalších restaurací a obchodů s potravinami.

Okolí pensionu a Mělník

Město Mělník je turisticky vyhledávaným místem. Navštívit zde můžete Mělnický zámek postavený v barokním stylu, nebo trojlodní gotický kostel sv. Petra a Pavla. Vykoupat se můžete na koupališti nebo v krytém bazénu. V okolí penzionu je veškerá občanská vybavenost, restaurace, bary, obchody, muzea. Nachází se zde také několik cyklostezek a turistických tras.

Rezervovat ubytování v PENZION PIRANHA - Mělník

Nejbližší ubytování v Mělníku a okolí

Ubytování Mělník

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah